Η σειρά Huawei P70 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και αναμένεται να έρθει στους επομένους μήνες, όμως ήδη μαθαίνουμε για το Huawei P80. Η ανάπτυξη του Huawei P70 έχει ολοκληρωθεί ήδη και η Huawei ήδη ξεκίνησε την δημιουργία του P80, που σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες θα έρθει με έναν τρομερό αισθητήρα για την βασική του κάμερα.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον Jason2025, έναν πληροφοριοδότη στο Weibo. Δεν είναι από τις συνηθισμένες πηγές για θέματα της εταιρίας, οπότε καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτική με όσα ακούμε.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, το Huawei P80 θα έρθει με τον OmniVision OV50X, έναν αισθητήρα που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως γνωρίζουμε πως θα έχει προχωρημένη τεχνολογία CMOS και βελτιωμένη διαδικασία κατασκευής. Ο εν λόγω αισθητήρας θα έχει μέγεθος 1 ίντσας, για καλύτερη λήψη φωτός και μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής για το Huawei P70 θέλουν για την βασική κάμερα τον OmniVision OV50H ή τον Sony IMX989, που και οι δύο έχουν μέγεθος 1 ίντσας. Αυτό σημαίνει πως ο OV50X θα είναι βελτιωμένος και παραμετροποιημένος ακόμα καλύτερα.

Η επερχόμενη ναυαρχίδα της Huawei αναμένεται με 50MP υπερευγώνιο και 50MP περισκοπική κάμερα, ενώ η βασική θα έχει κυμαινόμενο διάφραγμα.

Το Huawei P70 θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο

Οι πληροφορίες θέλουν τα Huawei P70 να ανακοινώνονται τον Απρίλιο ή τον Μάρτιο. Αν ήταν όμως να ανακοινωθεί αυτό τον μήνα πιθανότατα θα είχαμε ήδη λάβει την πρόσκληση, οπότε είναι ασφαλές να θεωρήσουμε πως η ανακοίνωση θα γίνει τον Απρίλιο.

Εδώ θα θυμίσουμε πως το P60 είχε ανακοινωθεί πέρσι τον Μάρτιο, όμως με όσα συμβαίνουν οι ανακοινώσεις της Huawei έχουν γίνει ακανόνιστες. Πάντως το Huawei P70 φαίνεται πως θα είναι τρομερά δυνατή συσκευή στον τομέα της φωτογραφίας, όπως κάνει η εταιρία τα τελευταία χρόνια.

Η Xiaomi brickαρει συσκευές με MIUI και η λύση είναι να τις πας στο service

Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα, καθώς όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση, θα έχουμε και περισσότερες πληροφορίες!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.