Το vivo X Fold3  αναμένεται με νέο σχεδιασμό και σήμερα έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες της συσκευής. Οι φωτογραφίες έρχονται από τον τρομερά αξιόπιστο Ice Universe, στο προφίλ του στο Weibo και αποκαλύπτουν κάτι που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε. Το X Fold3 θα μπορεί να συνδεθεί απομακρυσμένα σε Mac υπολογιστές.

Μάλιστα, η οθόνη μπορεί να χωριστεί στην μέση και το κάτω μέρος της να μετατραπεί σε πληκτρολόγιο, ενώ το πάνω μέρος θα είναι το MacOS. Αυτό είναι κάτι που θα περιμέναμε από ένα αναδιπλούμενο της Apple, αλλά η πιθανότητα να το δούμε σε Android συσκευή ήταν μηδενική.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε και τις αλλαγές στο πλαίσιο της συσκευής. Οι άκρες του X Fold3 είναι λιγότερο κυρτές σε σχέση με τον προκάτοχό του. Στο κάτω μέρος έχουμε το ηχείο, που είναι έχει διαφορετικό σχεδιασμό. Η εσωτερική selfie κάμερα θα είναι πλέον στην πάνω δεξιά πλευρά.

Ενδιαφέρον έχει και το πολύ επίπεδο power button, που συνήθως είναι ένδειξη πως εκεί βρίσκεται και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το vivo X Fold2 όμως είχε τον αισθητήρα στην εσωτερική και την εξωτερική οθόνη, κάτι που ίσως μαρτυράει πως το X Fold3 θα είναι οικονομικότερο, ενώ η Pro έκδοσή του θα έχει τον σαρωτή στην οθόνη.

Η μητρική της Cosmote μόλις ανακοίνωσε την υποστήριξη rSIM, της νέας γενιάς SIM καρτών

Μακάρι να επιβεβαιωθεί η φωτογραφία και να δούμε επιτέλους συνεργασία Android με MacOS, καθώς κάτι τέτοιο λείπει στους κατόχους Mac υπολογιστών. Το να μπορείς δε να χρησιμοποιήσεις τόσο αποδοτικά το Mac μηχάνημά σου, απομακρυσμένα, σε μια αναδιπλούμενη συσκευή, είναι κάτι που θα είναι σίγουρα απόλαυση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.