Αν δεν το έχετε καταλάβει ήδη, η Samsung πάει all-in στα foldable, γιατί πιστεύει ότι αυτά είναι το μέλλον. Μετά την απόσυρση της σειράς Galaxy Note υπέρ των ευέλικτων συσκευών, η εταιρεία θέλει τώρα τα αναδιπλούμενα να ξεπεράσουν ακόμη και τη σειρά Galaxy S. Ή έτσι φαίνεται από τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της Samsung για κινητά, Roh Tae-moon.

Σύμφωνα με το στέλεχος, οι συνδυασμένες αποστολές Galaxy Z Fold και Z Flip θα είναι μεγαλύτερες από αυτές άλλων premium τηλεφώνων Galaxy σε τρία χρόνια. Μέχρι το 2025, τα foldable θα καταλαμβάνουν περισσότερο από το 50% των συνολικών αποστολών premium smartphone της Samsung, σύμφωνα με τον Roh και όσα ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε στην Korea Herald.

Είπε επίσης ότι τα αναδιπλούμενα θα γίνουν το νέο πρότυπο των smartphones. Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον, η Samsung θα μπορούσε να κάνει τις πτυσσόμενες ναυαρχίδες της ακόμη πιο προσιτές για να αυξήσει την υιοθέτησή τους. Ενώ το Galaxy Z Fold εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικά premium τηλέφωνο στην τέταρτη γενιά του, η σειρά Z Flip παρουσιάζει μια πιο ρεαλιστική είσοδο στο οικοσύστημα των foldable της Samsung.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης εξαιρετικό trade-in και φθηνές επισκευές σε αυτά τα smartphone, και θα μπορούσαμε να τα δούμε να γίνονται ακόμη πιο προσοδοφόρα στο μέλλον. Αν και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι σε μόλις τρία χρόνια η Samsung θα καταφέρει τα foldable να είναι το νέο πρότυπο, αυτό λέει κάτι για την κατεύθυνση προς την οποία οδεύει η εταιρεία.

Μπορεί ακόμη και να δούμε τη Samsung να δίνει λιγότερη αγάπη στη σειρά S στο μέλλον σε σύγκριση με τα αναδιπλούμενα μοντέλα της. Φαίνεται ότι ο κατασκευαστής τηλεφώνων έχει ήδη μειώσει τις συσκευές Galaxy S, με τις φήμες να δείχνουν το τέλος των Fan Edition και την κατάργηση του Ultra μοντέλου που πλέον είναι πιο πολύ ένα Note με εξαιρετικά καλές κάμερες.

Θα υπάρξει ένα μέλλον όπου η Samsung θα διαθέτει μόνο foldable, για πάντα τα κλασικά candy bar smartphones; Είναι δύσκολο να το υποθέσει κανείς αυτό, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο να το φανταστεί. Η Samsung είναι ήδη ο μεγαλύτερος παίκτης στην παγκόσμια αγορά αναδιπλούμενων τηλεφώνων και θα μπορούσε να γίνει ο παντοτινός ηγέτης της κατηγορίας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.