Η Samsung κατάργησε τη σειρά Note και είπε ότι θα βάλει τα χαρακτηριστικά τους σε άλλες συσκευές, όπως το Galaxy Z Fold 3 και το Galaxy S21 Ultra που κυκλοφόρησαν πέρυσι, καθώς και το Galaxy S22 Ultra που βγήκε στην αγορά φέτος. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Samsung Galaxy Z Fold 4 υποστηρίζει S Pen, αλλά η βελτιωμένη οθόνη του μπορεί να αντέξει το κλασικό stylus της εταιρείας;

Τα καλά νέα γενικά είναι ότι η εσωτερική οθόνη του Galaxy Z Fold 4 είναι πιο ανθεκτική από αυτή του Galaxy Z Fold 3. Όμως, στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων, δεν μπορεί να αντέξει ακόμη την πίεση ενός κλασικού S Pen. Αν και η εταιρεία δεν έχει αναφέρει κάτι συγκεκριμένο, και φαινομενικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε stylus – δικό της – στο νεότερο foldable smartphone, το συμβατικό S Pen θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στην οθόνη του Z Fold 4.

Προς το παρόν λοιπόν, με το Samsung Galaxy Z Fold 4 μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο stylus, το S Pen Fold Edition που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τις ευαίσθητες οθόνες το Z Fold και το S Pen Pro που είναι κατάλληλο για όλες τις συσκευές της νοτιοκορεάτικης εταιρείας – και τα δύο κυκλοφόρησαν το 2021 με το Z Fold 3. Ίσως, να αλλάξει κάτι με το Samsung Galaxy Z Fold 5, που λογικά θα κάνει ντεμπούτο του χρόνου τέτοια εποχή – εκτός, αν αλλάξει τακτική η εταιρεία και λανσάρει και άλλο foldable στις αρχές του 2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.