Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, το διαρκώς αυξανόμενο πλήθος των κατόχων Pixel αποτελείται από άτομα που θα εξέταζαν το ενδεχόμενο αντικατάστασης των smartphones της Google με εκείνα άλλων εταιρειών. Αυτό δείχνει ότι οι πελάτες του κολοσσού της αναζήτησης δεν είναι τόσο πιστοί όσο αυτοί άλλων brand.

Η Statista αναφέρει ότι το επιβλητικό ποσοστό του 57% των κατόχων Google Pixel που συμμετείχαν σε σχετική έρευνα δήλωσε ότι είναι πιθανό να στραφεί σε άλλη μάρκα smartphone στην “επόμενη δυνατή ευκαιρία”. Στον αντίποδα, μόλις το 26% δήλωσε ότι θα ήταν απίθανο να αλλάξει εταιρεία.

Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό πρόβλημα αφοσίωσης στη μάρκα, ειδικά αν εξετάσουμε τα στοιχεία της Samsung και της Apple. Οι κάτοχοι των συσκευών και των δύο εταιρείων αναφέρουν ότι θα ήταν πιθανό να αλλάξουν μάρκα κατά ένα ποσοστό 34%. Επιπλέον, το 49% των κατόχων iPhone λέει ότι είναι απίθανο να πάει σε άλλη μάρκα, ένα ποσοστό που για τη Samsung διαμορφώνεται στο 44%.

Google Pixel Change

Βέβαια, αξίζει να εξετάσουμε τη μεθοδολογία αυτής της έρευνας, η οποία έγινε στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Στην έρευνα συμμετείχαν μόλις 442 ιδιοκτήτες Pixel, ενώ η έρευνα ζήτησε τη γνώμη σχεδόν 3.000 ιδιοκτητών Galaxy και πάνω από 4.400 ιδιοκτητών iPhone. Ωστόσο, αυτό είναι λογικό από την άποψη του μεριδίου αγοράς, δεδομένου ότι το μερίδιο της Google είναι δραστικά χαμηλότερο από αυτό της Apple και της Samsung.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.