Η Sony είναι σαφώς ιδιαίτερα περήφανη για το νέο της Xperia Pro-I και το απολαμβάνει πλήρως και δικαιολογημένα. Το Xperia Pro-I θα μπορούσαμε να πούμε ότι μοιάζει περισσότερο με ένα επαγγελματικό εργαλείο, όπως μια DSLR, παρά με ένα smartphone γενικής χρήσης και είναι λογικό να το αντιμετωπίζει ως τέτοιο, δίνοντάς το σε δημιουργούς για να πειραματιστούν και να δώσουν τη δική τους αξιολόγηση.

Αυτό ακριβώς κάνει η Sony από την ανακοίνωση του τηλεφώνου. Μετά από μια αρκετά μεγάλη καμπάνια, δημοσίευσης πληροφοριών για το υλικό και τα χαρακτηριστικά της συσκευής, η εταιρεία άρχισε τώρα να δημοσιεύει βίντεο τύπου “εμπειρίας” για το Xperia Pro-I.

Ο Takashi Namiki – φωτογράφος, κάνει εκπληκτική δουλειά στο να παρουσιάσει τα περισσότερα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά και τη φωτογραφία του Xperia Pro-I σε μορφή συνέντευξης, συνοδευόμενη από πολλά δείγματα.

Το κύριο ατού του Sony Xperia Pro 1 είναι ο μεγάλος 1 ιντσών 20MP αισθητήρας με dual aperture system (f/2.0 και f/4.0), high dynamic range και real-time object tracking. Αν το video είναι περισσότερο αυτό που σας ενδιαφέρει, η Sony σας καλύπτει επίσης, με πλήθος νέων δυνατότητων, όπως για παράδειγμα το cinematic capture mode.

Τέλος, ο κινηματογραφιστής και σκηνοθέτης Philip Bloom καθώς και η YouTubeer Sara Dietschy μοιράστηκαν επίσης τις σκέψεις τους, τις εμπειρίες τους και μερικά βίντεο από το Xperia Pro-I τα οποία θα βρεις στην παρακάτω playlist.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.