Να και κάτι που θα πρέπει να γνωρίζεις όταν θα πας να βγάλεις τη νέα σου ταυτότητα. Κάναμε τη διαδικασία πριν από λίγες ημέρες μην μπορώντας να περιμένουμε άλλο τον προσωπικό αριθμό πολίτη ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεκινήσει παρά τις διαβεβαιώσεις της προηγούμενης χρονιάς ότι θα γίνει από τον περασμένο Ιανουάριο Φεβρουάριο.

Χωρίς τράπεζες για 4 ολόκληρες ημέρες

Κατά τη διάρκεια της έκδοσης των ταυτοτήτων ο υπάλληλος του αστυνομικού τμήματος θα σε ρωτήσει τις λεγόμενες ερωτήσεις ασφαλείας τις οποίες δεν τις γνωρίζεις εκ των προτέρων. Στη περίπτωσή μας μας ζήτησαν να αναφέρουμε τα ονόματα των παππούδων μας και από την πλευρά της μητέρας μας και από την πλευρά του πατέρα μας.

Οι ερωτήσεις διαφέρουν ανά περίπτωση και είναι εύκολες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέλος, το παράβολο των 10 ευρώ πρέπει να κοπεί από το gov.gr, μόνο το ένσημο της ΕΛ.ΑΣ που κοστίζει 50 λεπτά μπορεί να κοπεί και στο τμήμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.