Αν είσαι από εκείνους που τους άρεσε να χρησιμοποιούν τα frames του Facebook για τις φωτογραφίες του προφίλ τους, τότε δυστυχώς ατύχησες. Το Facebook αφαιρεί επίσημα το εν λόγω χαρακτηριστικό και ρίχνει όλη την ευθύνη στους αντιεμβολιαστές.

Σύμφωνα με το Facebook, αν και τα profile frames θα συνεχίσουν να υπάρχουν, μόνο frames σε ανθρώπους από συγκεκριμένες κυβερνητικές υπηρεσίες και οργανισμούς θα επιτρέπονται. Η κίνηση αυτή αντανακλά τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της εταιρείας για έγκυρη πληροφόρηση όσον αφορά θέματα εμβολιασμών.

Το τελευταίο διάστημα σε ανησυχητικό επίπεδο, όλο και περισσότερα frames που χρησιμοποιούνταν στα προφίλ πολλών χρηστών δήλωναν ξεκάθαρα την αντίθεσή τους προς τα εμβόλια με ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα να ακολουθεί από κάτω και αναφέρει: Εμπιστεύομαι το ανοσοποιητικό μου σύστημα, ελευθερία επιλογής, το σώμα μου, η επιλογή μου.

Αρχίσαμε! Η ειδοποίηση στα Windows 11 για μη συμβατά PCs (screenshots)

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντιεμβολιαστες βέβαια… Που έχουν κάνει όλα τα εμβόλια πλην αυτής της @@@ς…. Μείωση πληθυσμού και δούλοι “ζόμπι” το σχέδιο το ξέρουμε… Φύγετε από αυτές τις πλατφόρμες τους δίνετε δύναμη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.