Όταν διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο ρίξε μια ματιά και σε ένα άλλο άρθρο που είχαμε γράψει πολύ σχετικό: Μήπως οι υπηρεσίες σαν το Viber και Skype είναι η απάντηση στα ακριβά πακέτα της καρτοκινητής; 

Η εταιρία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει τις παρακάτω μεταβολές:

Από 12 Φεβρουαρίου 2019 αρχίζει η διάθεση δύο νέων πακέτων καρτοκινητής:

 • Πακέτο με 300’ λεπτά ομιλίας και 300 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, και 300’ λεπτά ομιλίας και 300 SMS προς CU και 400MB  για 30 μέρες με χρέωση 10€, για τους συνδρομητές του Vodafone CU. Η κατανάλωση των λεπτών του πακέτου γίνεται με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και στη συνέχεια με χρέωση ανά λεπτό.
 • Πακέτο που προσφέρει 300’ λεπτά ομιλίας και 100 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, και 600ΜΒ για 30 μέρες με χρέωση 10€, για τους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone. Η κατανάλωση των λεπτών του πακέτου γίνεται με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και στη συνέχεια με χρέωση ανά λεπτό.

Από 12 Φεβρουαρίου 2019, τα παρακάτω εμπορικά διαθέσιμα πακέτα που αφορούν όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές του Vodafone CU, Καρτοκινητού Vodafone, Vodafone International, Tazamobile και Καρτοκινητού Ολυμπιακός, μεταβάλλονται ως εξής :

 • Το πακέτο Surf&Email που προσφέρει 700ΜΒ για 30 μέρες με 7€ και στην αυτόματη ανανέωση 800ΜΒ για 30 μέρες με 7€, θα παρέχει πλέον 1024ΜΒ για 30 μέρες με 8,5€, και στην αυτόματη ανανέωση 1,2GΒ για 30 μέρες με 8,5€
 • Το πακέτο  Open Voice & Social 30 που παρέχει 500’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 2GB χρήση σε Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Pinterest, Linkedin, Telegram,Tumblr , Facebook Messenger, WhatsApp, Viber και Vodafone Message+ & Call+ ! για 30 μέρες με χρέωση €12, θα παρέχει πλέον 500’ λεπτά ομιλίας και 300 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 2GB χρήση σε Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Pinterest, Linkedin, Telegram,Tumblr , Facebook Messenger, WhatsApp, Viber και Vodafone Message+ & Call+ ! για 30 μέρες με χρέωση €12.
 • Το πακέτο  Open Voice & Video 30 που παρέχει 500’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 5GB χρήση σε YouTube, EΡΤ WebΤV, Vimeo, Daily Motion, Netflix, Napster, Spotify, Amazon Prime Video & Deezer για 30 μέρες με χρέωση €12, θα παρέχει πλέον 500’ λεπτά ομιλίας και 300 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 5GB χρήση σε YouTube, EΡΤ WebΤV, Vimeo, Daily Motion, Netflix, Napster, Spotify, Amazon Prime Video & Deezer για 30 μέρες με χρέωση €12.

Από 11 Μαρτίου 2019, τα παρακάτω πακέτα που αφορούν υφιστάμενους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, μεταβάλλονται ως εξής :

 • Το πακέτο που προσφέρει 450’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής για 30 μέρες με χρέωση 4,5€, θα προσφέρει πλέον 300’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, 300 λεπτά προς συνδρομητές Vodafone και 30 sms προς όλα τα εθνικά δίκτυα με χρέωση 6€. Το πακέτο ενεργοποιείται αυτόματα με ανανέωση από 10€ και πάνω.
 • Το πακέτο που προσφέρει 250’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής για 30 μέρες με χρέωση 6€, θα προσφέρει πλέον 300’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, 500 λεπτά προς συνδρομητές Vodafone και 50 sms προς όλα τα εθνικά δίκτυα με χρέωση 8,5€. Το πακέτο ενεργοποιείται αυτόματα με ανανέωση από 10€ και πάνω.

Για όλα τα παραπάνω πακέτα η ελάχιστη διάρκεια κλήσης παραμένει στα 3 λεπτά και μετά ισχύει χρέωση ανά δευτερόλεπτο.
Από 12 Φεβρουαρίου 2019 καταργούνται τα παρακάτω πακέτα:

 • Το πακέτο CU Talk 2 All που προσφέρει 300’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, και 300’ λεπτά ομιλίας προς CU για 30 μέρες με χρέωση 7€
  • Οι συνδρομητές που έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου πριν τη διακοπή της εμπορικής τους διάθεσης (11η Φεβρουαρίου), θα μεταφερθούν στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου CU Combo 600 που προσφέρει 300’ λεπτά ομιλίας και 300 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, και 300’ λεπτά ομιλίας και 300 SMS προς CU, και 100MB για 30 μέρες με χρέωση 8,5€.Τυχόν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας διατηρούνται μέχρι και την αρχική ημερομηνία λήξης τους.
  • Οι συνδρομητές που επιθυμούν να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας  ή να επιλέξουν διαφορετικό πακέτο ενεργοποίησης μπορούν να επισκεφτούν το My CU App ή το www.vodafonecu.gr ή να καλέσουν στο 1252.
 • Το πακέτο CU Special 7 που προσφέρει 500’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 400ΜΒ Internet για 30 μέρες με χρέωση 7€
 • Το πακέτο καρτοκινητού Vodafone που προσφέρει 200’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 200’ λεπτά ομιλίας προς συνδρομητές Vodafone για 30 μέρες με χρέωση 7€
 • Το πακέτο καρτοκινητού Vodafone που προσφέρει 300’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 200’ λεπτά ομιλίας προς συνδρομητές Vodafone για 30 μέρες με χρέωση 7,5€

Από 4 Μαρτίου 2019 τροποποιείται η δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας 10€ για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές του Vodafone CU, Καρτοκινητού Vodafone, Καρτοκινητού Ολυμπιακός και ΕΛΤΑ Καρτοκινητή. Πιο συγκεκριμένα, από την ανωτέρω ημερομηνία στα online κανάλια My CU App, My Vodafone App, www.vodafone.gr και www.vodafonecu.gr θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας από 10€ και πάνω. Σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια η δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας θα ξεκινάει από 12€ και πάνω. H δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας 10€ παραμένει για όλους τους νέους συνδρομητές του Vodafone CU, Καρτοκινητού Vodafone, Καρτοκινητού Ολυμπιακός και ΕΛΤΑ Καρτοκινητή.
Από 4 Μαρτίου 2019 για όλους τους υφιστάμενους και νέους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, Vodafone CU, Vodafone International, Καρτοκινητού Ολυμπιακός, Tazamobile & ΕΛΤΑ Καρτοκινητής, η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά σταθερά και κινητά μετά την παρέλευση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας από πακέτα μεταβάλλεται από €0,0124/δευτερόλεπτο σε €0,0135/δευτερόλεπτο. Επιπλέον, η χρέωση για βιντεο-κλήσεις προς εθνικά δίκτυα μεταβάλλεται από €0,0124/δευτερόλεπτο σε €0,0135/δευτερόλεπτο. Οι παραπάνω χρεώσεις δεν ισχύουν για σύντομους κωδικούς, υπηρεσίες καθώς και για κλήσεις προς το εξωτερικό και κατά την διάρκεια περιαγωγής.

Από 4 Μαρτίου 2019 η υπηρεσία Just Surf Bonus ανανέωσης μεταβάλλεται και θα προσφέρει 100MB αντι για 500ΜΒ με κάθε ανανέωση αξίας €10 ευρώ και άνω για τους συνδρομητές Vodafone CU.
Από την ανωτέρω ημερομηνία όλοι οι συνδρομητές Vodafone CU με κάθε ανανέωση αξίας €10 ευρώ και άνω θα μπορούν να επιλέγουν μέσω της υπηρεσίας CU Shake στο My CU App και στο www.vodafonecu.gr είτε 600ΜΒ δωρεάν για 30 μέρες είτε 1GB δωρεάν για 7 μέρες.

Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα έως και τις ανωτέρω ημερομηνίες, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα πακέτα αυτά με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους.

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (με την εξαίρεση τυχόν επιδότησης συσκευής), εντός ενός μηνός από την ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών (για συνδρομητές Καρτοκινητής).

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μηπως να παρουμε μια συνδρομη Viber να τελειωνει η δουλεια με τις εταιριες κινητης;;;
  Αντε σαν πολλα μαζευτικαν…Wifi ετσι και αλλιως ευτιχως ακομα εχουμε…

  • απλά αγοράζεις συνδρομή viber out.
   το πακέτο με τα απεριόριστα σε σταθερά και κινητά στην Ελλάδα έχει 6 ευρώ
   Απλά χρειάζεσαι Wifi για να καλέσεις κάποιον ή δεδομένα κινητής.
   Σε κλήσεις το viber καταναλώνει κάποια ελάχιστα kb.
   δες το άρθρο που έχω πάνω στο άρθρο, στη κορυφή. 🙂

 2. Όσο υπάρχει κόσμος κολλημένος με το κινητό όλες οι εταιρείες θα κάνουν αυξήσεις κάθε 3μηνο και τα πιόνια θα πληρώνουν τις κάρτες με το πενιχρά λεπτά (3λεπτο αναγκαστικό που δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη) και το αισχρό internet! Βασικά πληρώνετε τους κουστουμάτους της εκάστοτε εταιρείας γιατί με βασικό 400€ και τέτοιες αυξήσεις κάτι δεν πάει καλά! Για βαλτε λίγο το μυαλό να δουλέψει με οικονομίστικη λογική και θα καταλάβετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.