Ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά. Κατάργηση ανανέωσης από 5 ευρώ στην πράσινη. Κάθε δυο μήνες να πρέπει να βάζεις κάρτα. Σκέφτεσαι να πας αλλού για να αντιληφθείς ότι θα συναντήσεις τα ίδια. Και κάπου εκεί έρχονται υπηρεσίες όπως το Viber και το Skype και σου δίνουν μια ελπίδα. Με τα πακέτα απεριόριστων κλήσεων που έχουν προς κινητά και σταθερά Ελλάδας με τιμές που αγγίζουν τα 5-8 ευρώ το μήνα περίπου. Και για μερικούς είναι η λύση.

Είμαι συνεχώς δίπλα σε ένα Wifi, γιατί να μην χρησιμοποιώ το Viber που δίνει με 6 ευρώ απεριόριστα λεπτά σε σταθερά και κινητά και να πρέπει να περιορίζομαι στις κλήσεις μου γνωρίζοντας ότι έχουν 3 λεπτά ελάχιστη διάρκεια και τελειώσουν αμέσως τα λεπτά και χρειαστεί να ξαναβάλω κάρτα στο μήνα. Θα μου πείτε τι κάνουμε όμως όταν είμαστε έξω, δεν έχει σήμα καλό και δεν υπάρχει Wifi. Σε αυτό έχετε δίκιο, αλλά προσωπικά λόγω ενασχόλησης, είμαι συνεχώς δίπλα σε ένα Wifi και ευτυχώς έχει καλό σήμα η πράσινη στην περιοχή μου.

Αναφέρω το viber γιατί είναι πιο φθηνό από το Skype. Το Skype έχει τα 400 λεπτά στα 8 ευρώ περίπου, ενώ συμφέρει καλύτερα το viber στα 6 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.