Μόλις δημοσιεύθηκαν τα επίσημα renders του Samsung Galaxy S23, προωθητικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί και για το plus μοντέλο καθώς το design τους είναι ίδιο, γέμισε το διαδίκτυο – και η δημοσίευση μας στο Facebook – με σχόλια ότι τα τηλέφωνα αυτά μοιάζουν με τα iPhone. Αυτό αποτελεί απόδειξη ότι κάποιοι βλέπουν ό,τι θέλουν να δουν.

Από πού και ως πού τα Galaxy S23 μοιάζουν με τα iPhone; Τι κοινό έχουν; Το γενικό design; Τα wallpapers; Τη χρωματική παλέτα; Τι ακριβώς έχουν κοινό; Τα iPhone χρησιμοποιούν διαφορετική διάταξη στις κάμερες και εντελώς επίπεδο frame, ενώ διαθέτουν notch και τα Pro που έχουν punch hole δεν έχει καμία επαφή με το punch hole οποιασδήποτε άλλη εταιρείας.

Θέλετε τηλέφωνα που μοιάζουν πραγματικά με τα iPhone; Έστω ως προς μία προοπτική; Ας δούμε μερικά. Nothing Phone (1), έχει ίδια διάταξη κάμερας – κυριολεκτικά απλά έχει το flash λίγο πιο κάτω, επίπεδη πλάτη, επίπεδο frame, σχεδόν ίδια διάμετρο στην καμπύλη των γωνιών, και είναι λευκό όπως το “ασημί” iPhone”.

Nope Samsung Galaxy S23 NOT Equal to iPhone

Επόμενο. Oppo Find X3 Pro, ίδια αλλά ανεστραμμένη διάταξη κάμερα και ας εξέχει ολόκληρο το module και παρόμοιο χρώμα με τα iPhone. Ακολουθεί το Sony Xperia 1 IV με παρόμοιο χρώμα, επίπεδο frame, και αντίστοιχο wallpaper με αυτό των iPhone. Αντίστοιχα το Sony Xperia Z5, παρόμοια χρωματική παλέτα με τα iPhone, επίπεδο σχεδιασμό και frame, αλλά με μικρότερη ακτίνα στις γωνίες.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να δούμε πόσο τελικά μοιάζουν τα Samsung Galaxy S23 με τα iPhone. Κάθετη διάταξη καμερών με ξεχωριστό τμήμα για κάθε φακό, σχεδιασμός που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη σειρά Galaxy A πριν 2-3 χρόνια, χωρίς ενιαίο τμήμα module. Τα iPhone έχουν χωριστό τμήμα για κάθε φακό που εξέχει από το σώμα, αλλά διαθέτουν και ενιαίο τμήμα module σε τρίγωνη διάταξη – είναι κάθετη μόνο με τους δύο φακούς.

Τα iPhone έχουν notch ή μοναδικό punch hole – όπως είπαμε, ενώ όλα τα Samsung Galaxy S23 έχουν όλα punch hole κεντρικά τοποθετημένο και μικρό ή μέτριο. Η ακτίνα της καμπύλης στις γωνίες των S23 είναι μικρότερη από αυτή των iPhone. Τέλος, το frame των iPhone είναι επίπεδο, ενώ τα S23 έχουν frame με ελαφριά καμπύλη για πιο άνετο κράτημα. Αυτά!

Nope Samsung Galaxy S23 NOT Equal to iPhone

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.