Η παρουσίαση και κυκλοφορία των Samsung Galaxy S23 πλησιάζει και πλέον έχουμε μπει σε τροχιά όπου διαρκώς δημοσιεύονται λεπτομέρειες και τα τελικά leaks. Αυτή τη φορά έχουμε το design του βασικού μοντέλου της σειράς από την πιο έγκυρη πηγή.

Το WinFuture και ο Roland Quandt δημοσίευσαν τις πρώτες προωθητικές εικόνες για το τηλέφωνο, οι οποίες χρησιμοποιούνται και για το Plus, καθώς τα δύο τηλέφωνα θα έχουν ίδιο design και πολύ μικρές διαφορές στο hardware.

Τα Samsung Galaxy S23 έχουν επίπεδη οθόνη και πλαίσιο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο. Το πλαίσιο έχει ελαφριά καμπύλη και τα κουμπιά είναι τοποθετημένα στη δεξιά μεριά.

Η πλάτη τους είναι επίσης επίπεδη με το λογότυπο της εταιρείας στο κάτω μέρος. Το module τους αποτελείται από ξεχωριστό τμήμα για κάθε κάμερα με το LED flash πάνω δεξιά. Τέλος, η selfie είναι τοποθετημένη σε κεντρικό punch hole με μέτρια διάμετρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.