Η Samsung έχει κάνει όχι μόνο τα προϊόντα της αλλά και ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού πιο φιλική προς το περιβάλλον τα τελευταία χρόνια. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία άρχισε να λαμβάνει διάφορα πράσινα βραβεία από αξιόλογους φορείς. Τώρα, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έλαβε 11 νέα πράσινα βραβεία.

Σύμφωνα με τη εταιρεία, 11 από τα προϊόντα της έχουν λάβει το βραβείο «Πράσινο Προϊόν της Χρονιάς 2022» στη Νότια Κορέα. Τα προϊόντα που έχουν λάβει αυτό το βραβείο περιλαμβάνουν τη σειρά τηλεοράσεων Neo QLED, το σύστημα υπερήχων V7, τον φορητό προβολέα The FreeStyle, το πλυντήριο ρούχων BESPOKE Grande AI, την οθόνη ViewFinity S8, το κλιματιστικό BESPOKE Windless, και το ψυγείο 4-Door BESPOKE.

Τα βραβεία ανακοινώθηκαν από την κορεατική μη κερδοσκοπική ομάδα πολιτών Green Purchasing Network και τα προϊόντα αξιολογούνται όχι μόνο από ειδικούς αλλά και από πάνελ καταναλωτών. Τα προϊόντα της Samsung που έχουν λάβει αυτό το βραβείο μειώνουν τη χρήση πλαστικού μίας χρήσης και μεγιστοποιούν τη χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού και αυτού που συλλέγεται από τους ωκεανούς. Επιπλέον, το ψυγείο και το πλυντήριο χρησιμοποιούν εξαιρετικά χαμηλή ισχύ.

Ο Kim Hyung-nam, αντιπρόεδρος του Samsung Electronics Global CS Center, δήλωσε ότι η εταιρεία εξετάζει και βελτιώνει διάφορες περιβαλλοντικές πτυχές όπως η ενεργειακή απόδοση, η κυκλοφορία των πόρων, και η μείωση των κινδύνων από το στάδιο του σχεδιασμού του προϊόντος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.