Η Apple έχει επενδύσει πολλά για να κάνει την True Depth κάμερα με χαρτογράφηση του προσώπου, να λειτουργεί σωστά στο iPhone X και πλέον αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε αν αξίζει όλο αυτό. Η εταιρία είχε πειστεί πως θα δουλεύει τόσο καλά, ώστε να αφαιρέσει το home button και το Touch ID εντελώς από την συσκευή, κάτι που απογοήτευσε αρκετούς από τους φανατικούς της χρήστες.

Τελικά άξιζαν όλες αυτές οι θυσίες που έκανε η Apple για να το χρησιμοποιήσει στο επετειακό iPhone; Ένας νέος, πιο άβολος τρόπος να ξεκλειδώνεις το κινητό σου και τα ομιλούμενα emoticons είναι αρκετά;

Από ότι φαίνεται ο Tim Cook, CEO της Apple, πιστεύει για κάποιο λόγο πως αξίζει ο χρόνος και το χρήμα για την εν λόγω τεχνολογία. Έτσι, σαν τον πιο αγαπημένο απόφοιτο του Duke, δέχθηκε να μιλήσει σε φοιτητές που αποφοιτούν, τον Μάιο, όμως το έκανε μέσα από Animojis. Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται και ο ίδιος με Animoji την αλεπού.

Δεν ξέρω αν το να κάνουμε αλεπούδες και κακάκια να μιλάνε είναι αυτό που έλειπε από τις συσκευές μας. Σύμφωνα με την πλειοψηφία των χρηστών, είναι κάτι που το δοκίμασαν όταν έπιασαν την συσκευή και δεν το χρησιμοποίησαν ποτέ ξανά. Μάλλον η Apple θα έπρεπε να επικεντρωθεί σε πιο βασικούς τομείς μιας συσκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.