Ο γνωστός βασανιστής τηλεφώνων JerryRigEverything δημοσίευσε τα ετήσια βραβεία του για τα καλύτερα smartphones. Προφανώς έχει επιλέξει τα τηλέφωνα με βάση τις δικές τους δοκιμές, τα δικά του κριτήρια, και μεταξύ των όσων smartphones πέρασαν από τα χέρια του. Πάμε να δούμε τους νικητές των Smartphone Durability Awards 2022.

Το πιο εύκολα επισκευάσιμο smartphone είναι το Google Pixel 7 Pro, δεν απαιτείται να αφαιρέσεις καμία βίδα για να αντικαταστήσεις την οθόνη του, την οποία ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να την αλλάξει μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η Apple κατάφερε να μπει δίπλα στο Pixel 7 Pro με το βασικό iPhone 14, το οποίο έχει αφαιρούμε γυαλί στην πλάτη και αφαιρούμενη οθόνη.

Στα Smartphone Durability Awards 2022, τον τίτλο του smartphone που επισκευάζεται πιο δύσκολα από κάθε άλλο κερδίζουν τα foldable smartphones της Samsung. Αν και ο JerryRigEverything κατάφερε να επανασυνθέσει το Flip 4, δεν είναι καθόλου εύκολο, ούτε και οικονομικό, να βρεις ανταλλακτικά για τα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Flip 4.

Το πιο καινοτόμο smartphone του 2022 ήταν το Nothing Phone (1), γιατί η εταιρεία τόλμησε να δημιουργήσει ένα επαναστατικό design και ένα interface με 972 LED που χρησιμεύει σε πολλά πράγματα. Καθώς δεν έχουμε δει καμία δραστική αλλαγή στο design των smartphones τα τελευταία τρία χρόνια, το Phone (1) είναι όντως το πιο καινοτόμο τηλέφωνο της χρονιάς.

Φυσικά από τα Smartphone Durability Awards 2022 δεν θα μπορούσε να λείπει το smartphone με τον πιο όμορφο εσωτερικό κόσμο, που σύμφωνα με τον JerryRigEverything είναι το Google Pixel 7 Pro.

Ήρθε η μαγική στιγμή. Το πιο ανθεκτικό και το λιγότερο ανθεκτικό τηλέφωνο του 2022. Τα top βραβεία των Smartphone Durability Awards 2022. Από την αρχή το JerryRigEverything δεν είχε κρύψει τη ανησυχία του απέναντι στην κατασκευή αυτού του τηλεφώνου και ο τίτλος που χάρισε στο Asus ROG Phone 6 δεν το κολακεύει καθόλου. Ποιο τηλέφωνο θα ήθελε να είναι το λιγότερο ανθεκτικό smartphone στον κόσμο;

Τελικά το πιο ανθεκτικό smartphone του 2022 είναι το AGM H5, ένα rugged τηλέφωνο των 300 δολαρίων που η ενσωματωμένη θήκη το κάνει ακόμα πιο ανθεκτικό. Βέβαια, ο JerryRigEverything λέει ότι οποιοδήποτε τηλέφωνο δοκίμασε φέτος, με την κατάλληλη θήκη, θα μπορούσε να είναι το πιο ανθεκτικό της χρονιάς. έχει σχεδιαστεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Pixel 5 και μπορεί κανείς να αντικαταστήσει την οθόνη του πολύ εύκολα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.