Η νέα ταινία του Martin Scorsese, το Killer of the Flower Moon, ήρθε στο Apple TV+ και ο Leonardo DiCaprio μοιράζει στον λογαριασμό του στο Instagram δύο μήνες δωρεάν Apple TV+ για την προώθηση της ταινίας. Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 14 Μαρτίου και δεν χάνεις τίποτα να την αποκτήσεις, το αντίθετο μάλιστα.

Με αυτό τον τρόπο θα δεις την ταινία με τους Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone και Robert De Niro, χωρίς να πληρώσεις ούτε ένα cent.

Η βραβευμένη ταινία είναι υποψήφια και στα φετινά Όσκαρ με 10 υποψηφιότητες και θα βρεθεί απέναντι στο Oppenheimer και το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου. Η πλοκή της ταινίας είναι η παρακάτω, όπως αναφέρει το στούντιο παραγωγής:

Στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Όσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή. Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Όσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες

Cosmote: Απεριόριστη ομιλία, SMS,14GB internet με 16 ευρώ/μήνα για What’s Up, Cosmokarta, Frog

Για να πάρεις τους δύο μήνες δωρεάν Apple TV θα πρέπει να πατήσεις στο link ΕΔΩ. Ισχύει για νέους συνδρομητές αλλά και παλιούς. Μετά το πέρας των δύο μηνών θα κληθείτε να πληρώσετε €9.90 το μήνα, αν θέλετε να συνεχίσετε την χρήση τη υπηρεσίας. Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, θα πρέπει να βάλετε μια υπενθύμιση λίγο πριν λήξει για να ακυρώσετε την συνδρομή σας. Η Apple δεν λειτουργεί σαν τις άλλες πλατφόρμες που αν ακυρώσεις μια προσφορά συνεχίζει να τρέχει μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος της. Στις υπηρεσίες της Apple, όταν κόβεις την συνδρομή κόβεται αυτόματα και η υπηρεσία, οπότε θα πρέπει να θυμηθείτε να την διακόψετε λίγο πριν λήξει.

Δείτε το Trailer της ταινίας παρακάτω:

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.