Ανανεώθηκαν οι ημερομηνίες λήξης της εν λόγω προσφοράς της Cosmote. Πιο συγκεκριμένα, αν το κινητό σου είναι What’s UP, Cosmokarta, ή Frog μπορείς να το κάνεις Cosmote NEO και να πάρεις μάλιστα και εντελώς δωρεάν ένα μήνα τις εξής παροχές. Απεριόριστη ομιλία, 2000 SMS και 7GB internet με μόλις 16 ευρώ το μήνα τελική τιμή.

Για πρώτη φορά δίνει στη δημοσιότητα τον απόκοσμο ήχο ενός γαλαξία – Δέος

Αν μάλιστα, χρησιμοποιήσεις και κάρτα Payzy, η Cosmote όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της θα σου διπλασιάσει τα GB και θα σου δώσει 14GB συνολικά χωρίς κάποιο πρόσθετο κόστος. Προσφορά αποκλειστικά για υφιστάμενους συνδρομητές What’s Up, COSMOKARTA, FROG και COSMOTE Neo έως και 30/06/24.

Επιλέγοντας την payzy κάρτα σου ως μέθοδο πληρωμής, κερδίζεις διπλάσια GB στο πλάνο σου σε πληρωμές έως και 31/05/24! Τα GB αποδίδονται αυτόματα σε νέες ενεργοποιήσεις και μηνιαίες ανανεώσεις και ακολουθούν την ημερομηνία λήξης του πλάνου σου.

Κάνε εγγραφή στο Payzy εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.