Ο Elon Musk, με κάθε του κίνηση, δείχνει ότι στοχεύει στην καταστροφή του Twitter παρά στην βελτίωση και τη διάσωση του. Στα τελευταία νέα έχουμε την ανακοίνωση ορισμένων αλλαγών που σπρώχνουν ακόμα περισσότερο τους χρήστες στο Blue, τη μηνιαία συνδρομή της πλατφόρμας.

Σε tweet, νωρίτερα σήμερα, ο Elon Musk είπε ότι από τις 15 Απριλίου μόνο ότι δημοσιεύουν οι επαληθευμένοι λογαριασμοί θα εμφανίζεται στο “For You” του γνωστού κοινωνικού δικτύου. Αν αυτό φαίνεται ασήμαντο, τότε ίσως προκαλεί περισσότερο ενδιαφέρον και αναταραχή το γεγονός ότι πλέον στις δημοσκοπήσεις θα μπορούν να ψηφίζουν μόνο όσοι πληρώνουν.

Ο Elon Musk άλλαξε το παλιό σύστημα επαλήθευσης και πλέον για να έχεις επαληθευμένο λογαριασμό πρέπει να πληρώνεις τη μηνιαία συνδρομή Blue. Οπότε, αν θες να σε προωθεί το Twitter θα πρέπει πληρώνεις, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά αντίστοιχα, αν θες να ακουστεί η άποψη σου σε ένα θέμα, πάλι θα πρέπει να πληρώσεις.

Σύμφωνα με τον CEO της πλατφόρμας όλο αυτό γίνεται γιατί αποτελεί τον μοναδικό ρεαλιστικό τρόπο αντιμετώπισης των προηγμένων AI bot που αυξάνονται διαρκώς, διαφορετικά απλά η πλατφόρμα θα χάσει τη “μάχη” χωρίς ελπίδα να πετύχει οποιαδήποτε “νίκη”. Από την άλλη, όμως, επιτρέπει τη χρήση επαληθευμένων bot λογαριασμών, άρα το να του δίνει κάποιος περισσότερα λεφτά, αρκεί να μην παραβιάζουν τους κανόνες και να μην υποδύονται άνθρωπο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.