Οι κατασκευαστές smartphone επεξεργαστών που σκοπεύουν να ενταχθούν στην χρηματοδότηση των 39 δισεκατομμυρίων δολαρίων της διακυβέρνησης του Biden θα χρειαστεί να υπογράψουν νέα agreements στα οποία θα υπόσχονται ότι δεν θα επεκτείνουν την παραγωγή τους στη Κίνα.

Η απαίτηση αυτή ήταν μέρος μιας πληθώρας άλλων όρων χρηματοδότησης που ανέφερε το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα, όταν ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να δέχεται αιτήσεις χρηματοδότησης για το νόμο CHIPS.

Το Κογκρέσο ψήφισε το μέτρο των 280 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο Ιούλιο στα πλαίσια διακομματικής συνεργασίας για τη χρηματοδότηση αμερικανικών εταιρειών ημιαγωγών προκειμένου να επεκτείνουν την εγχώρια παραγωγή.

Η Huawei βάζει οριστικό τέλος στις φήμες! Δεν πουλά το τμήμα φορητών συσκευών

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να συνάψουν συμφωνία που θα περιορίζει τη δυνατότητά τους να επεκτείνουν την παραγωγική ικανότητα ημιαγωγών σε ξένες χώρες για μια περίοδο 10 ετών μετά τη λήψη των χρημάτων”, δήλωσε η υπουργός Εμπορίου στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με τους Financial Times

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.