Πριν από μερικές εβδομάδες υπήρξε έντονη φημολογία για το γεγονός ότι η Huawei θα πουλήσει την εμπορική της δραστηριότητα στο χώρο των smartphones. Κάτι τέτοιο, δεν θα συμβεί τελικά, καθώς σε κινεζικά μέσα ενημέρωσης πριν από λίγες ώρες επιβεβαίωσε ότι σε καμιά περίπτωση δεν έχει τέτοιο σκοπό, αντίθετα θα αυξήσει τις επενδύσεις της στη δημιουργία high end smartphones.

Η φήμη προήλθε από το γεγονός ότι η Huawei εξέταζε το splitting του consumer business εσωτερικά, κάτι που θα μείωνε την επένδυσή της σε αυτό, που με τη σειρά του θα άφηνε ανοιχτή την Huawei σε συζητήσεις για πώληση του τμήματος.

Ωστόσο πηγές εντός της Huawei εξηγούν ότι το τμήμα φορητών συσκευών αποτελούν ένα σημαντικό παράγοντα στις προσπάθειες της Huawei επιτυχίας στο enterprise κομμάτι. Και μπορεί το μερίδιό της να έχει μειωθεί σημαντικά, ωστόσο σε καμιά περίπτωση κάτι τέτοιο δεν θα τη σταματήσει.

Samsung: Επιστροφή στα custom CPU για τα smartphones της

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.