Από τότε που είδαμε  τον Apple A11 Bionic, ξέραμε πως θα είναι πάρα πολύ δυνατός, όμως δεν περιμέναμε να είναι τόσο κτήνος. Τίποτα δεν μας είχε προετοιμάσει για αυτό που βλέπουμε σήμερα, καθώς το iPhone 8 περνάει από το Geekbench, διαλύοντας ακόμα και τα OnePlus 5 και Samsung Galaxy Note 8.

Όλες οι κορυφαίες συσκευές του Geekbench έχουν chipsets στα 10nm, οπότε έχουμε είτε τον Snapdragon 835, είτε τον Exynos 8895, είτε τον Kirin 960. Τώρα όμως ήρθε ο Apple A11 για να κάτσει στην κορυφή της κατάταξης και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Το iPhone X σκοράρει πάνω από τους διπλάσιους πόντους από οποιοδήποτε άλλο smartphone, στο Single Core Test, ενώ στο Multicore Score έχουμε κατά 50% μεγαλύτερο σκορ.

Ο Apple A11 Bionic, δείχνει τα δόντια του και μας αφήνει να καταλάβουμε πως είναι ικανός για AR και για εγγραφή 4K βίντεο στα 60fps. Με τις μηχανές γραφικών της Apple θα δούμε μεγάλες αλλαγές στα παιχνίδια, αλλά και νέες εφαρμογές που θα τον εκμεταλλεύονται.

Προς το παρόν όμως περιμένουμε να δούμε τις επιδόσεις του και στα υπόλοιπα benchmarks, για να δούμε αν όντως είναι το κτήνος που βλέπουμε ή αν είναι γνώμη μόνο του Geekbench.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.