Η Nperf σε έρευνα που δημοσιεύει ανακοινώνει τους παρόχους με τις καλύτερες ταχύτητες για το 2023.

Η Vodafone παρείχε τις καλύτερες επιδόσεις σταθερού Διαδικτύου στην Ελλάδα το 2023

Η μελέτη διεξήχθη από την nPerf, μια γαλλική εταιρεία με πάνω από μια δεκαετία εμπειρία στη μέτρηση των συνδέσεων στο Διαδίκτυο, βασίζεται σε δεδομένα που δημιουργούνται από τους χρήστες μέσω του nPerf Speed Test. Τα συνολικά αποτελέσματα λαμβάνουν υπόψη όλες τις σταθερές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες στη χώρα (ADSL, καλώδιο, οπτικές ίνες…).

Cosmote: Απεριόριστο internet χωρίς σταθερό και συμβόλαιο μέχρι Μάρτιο! Δωρεάν 1 μήνας

Στην ολοκληρωμένη ανάλυσή μας που εκτείνεται από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, η Cosmote (47 Mb/s) έχει αναγνωριστεί ότι παρέχει τις πιο γρήγορες σταθερές ταχύτητες λήψης στην Ελλάδα.

Η Vodafone πέτυχε τo καλύτερο latency (38.5 ms) στην Ελλάδα. Το χαμηλότερο latency μεταφράζεται σε πιο άμεση αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο. Το latency μετριέται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου (ms).

nperf

Η Cosmote έχει προσφέρει την πιο γρήγορη ταχύτητα μεταφόρτωσης στην Ελλάδα (8 Mb/s). Η ταχύτητα μεταφόρτωσης αναφέρεται στο πόσο γρήγορα μπορείτε να στείλετε πληροφορίες από τη συσκευή σας στον διακομιστή nPerf. Οι ταχύτητες που κυμαίνονται από 5 Mb/s έως 10 Mb/s ταξινομούνται ως καλές για ροή HD, συνομιλίες βίντεο και μεταφορτώσεις στο cloud.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.