Όπως είχαμε αναφέρει η Cosmote καταργεί στα συμβόλαιά της τις extra SIM. Πλέον δεν θα δίνονται σε νέους χρήστες από εδώ και στο εξής, ενώ δεν επηρεάζονται με κανέναν απολύτως τρόπο τα συμβόλαια τα οποία ήδη έχουν γίνει και έχουν εκδώσει αυτές τις extra SIM. Η αλλαγή αφορά όλες τις έξτρα SIM από εδώ και στο εξής.

Η Cosmote αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο πρόγραμμα από τον ερχόμενο Μάρτιο, ίσως και internet χωρίς σταθερό στο σπίτι. Προς το παρόν όμως μπορείς να καλυφθείς με το  Cosmote Neo το οποίο σου παρέχει απεριόριστα GB με μόλις 33 ευρώ το μήνα, στη πράξη στα ίδια χρήματα πάνω κάτω με ένα Cosmote Gigamax αλλά χωρίς δεσμεύσεις για να περιμένεις να δεις τι θα γίνει από τον ερχόμενο Μάρτιο. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν.

Και πάλι όμως, δεν υπάρχει καμιά επιβεβαιώση ότι θα είναι πραγματικά απεριόριστο και πως δεν θα βάζει περιορισμούς στις ταχύτητες όπως κάνει η Nova και η Vodafone. Και αυτές έχουν παρόμοιες υλοποιήσεις, με την λύση της Vodafone να σου δίνει 300GB και στις συνέχεια περιορισμό ταχύτητας στα 15Mbps, ενώ η Nova τα διαχωρίζει σε 4G και 5G λύσεις, με 6Mbps ταχύτητα μετά τα 100GB στο πρώτο και 12Mbps μετά τα 200GB κατανάλωσης στο δεύτερο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.