Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα προγράμματα που θα υπάρξουν, ωστόσο στα καταστήματα δίνουν το Nova Unlimited All στα 26.99 ευρώ το μήνα τελική τιμή αν έχεις και EON TV και με 2 μήνες δώρο. Στην ουσία πρόκειται για το Wind Unlimited for 5G το οποίο θα μετονομαστεί όπως φαίνεται σε Nova Unlimited All και το οποίο περιλαμβάνει απεριόριστη ομιλία από το κινητό σου, SMS και internet (θα ήθελες, 1TB δίνει).

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εφαρμογή φαίνεται ότι τα απεριόριστα GB είναι στην ουσία 1TB που είναι σαφώς πολύ καλύτερο από τα 512GB όριο που είχε το πρόγραμμα. Πλέον στην εφαρμογή το αναφέρουν ξεκάθαρα το όριο και πάλι όμως όχι στο συμβόλαιο που καλείσαι να υπογράψεις όπως και στα καταστήματα, που το προωθούν ως απεριόριστο. Το υπογράψαμε μόλις απόψε.

Το ακόμη καλύτερο, δεν έχουμε internet. Και όμως δεν έχουμε πρόσβαση στο internet με 4G, αλλά ούτε και με 3G και 2G.  Τόσο σε κινητό όσο και tethering με laptop. Στο μόνο που δίνει internet είναι μέσω tethering και μόνο στην εφαρμογή Remote desktop των Windows.

Αυτή είναι η νέα SIM μετά τη συγχώνευση Nova – Wind – Πως φαίνεται το logo στην οθόνη κλειδώματος

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το 1 TB ειναι το ώριο για οταν εισαι στο εξωτερικό και χρησιμοποιείς το ιντερνετ μεσω περιαγωγής….το λέει ακριβως απο κάτω…
    Εντώς Ελλάδας εχει απεριόριστα Data

  2. Εγώ που έχω συμβόλαιο με την παλιά Wind μου λέει απεριόριστα με 54 GB όριο σε περιαγωγή εντός ΕΕ λέει στην εφαρμογή της Nova(πρώην myWIND)

  3. @Γιώργιος αρα εχει 512GB μάλλον το δικό σου, το είχα και γω και με 54GB σε περιαγωγή παλαιότερα.

  4. Οι όροι των συμβολαίων που υπογράφτηκαν με την πρώην Nova και την πρώην Wind(που είναι και καθολικός διάδοχος της, διότι η νέα εταιρεία λειτουργεί με τον ΑΦΜ της πρώην Wind) μέχρι την 02/01/2023 που είναι και η οριστική ημερομηνία παύσης της πρώην Nova δεν μεταβάλλονται

  5. Εγώ που έχω το w business unlimited υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που αναγράφει “Οι συνδρομητές του προγράμματος W Business Unlimited απολαμβάνουν απεριόριστο Mobile Internet εντός Ελλάδος σε πλήρη ταχύτητα.”.

  6. Όλα καλά… Από σήμα όμως τι γίνεται, γιατί εγώ συνήθως ψάχνω για λοφίσκους… Κρίμα

  7. Παιδιά σας έχω νέα. Μία μέρα πριν την συγχώνευση η nova δίνει αναβάθμιση του συμβολαίου σε όσους έχουν το πρώην πρόγραμμα W Unlimited. Το πρόγραμμα αναβάθμισης ονομάζεται Unlimited all+EU για όσους έχουν και όλας το πακέτο talk to EU. Εγώ την ενεργοποίησα την αναβάθμιση. Και δίνει τα ίδια όπως το προηγούμενο πρόγραμμα αλλά στα απεριόριστα GB δίνει 1 TB όριο και μετά είναι όπως έχετε ενεργοποιήσει εσείς στο άρθρο το συμβόλαιο. Στην ουσία ανανέωσα άτυπα το συμβόλαιο αλλά ισχύει ακόμα το συμβόλαιο με την τέως wind

  8. Παιδιά να ρωτήσω κάτι, έβαλα σήμερα την νέα κάρτα Nova Wind συμβολαίου όλα απεριόριστα και δεν έχω 5G στο S22 Ultra. Μόνο 4G+ και μένω κέντρο Αθήνα. Πρέπει να στείλω κάποιο sms για ενεργοποίηση ξ κάτι τέτοιο; Στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει auto 5G κτλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.