Αυτό είναι το πιο φθηνό με όλα απεριόριστα πρόγραμμα κινητής στην Ελλάδα

Αν είσαι νέος πελάτης που αναζητά ένα πρόγραμμα κινητής με απεριόριστα αυτό το άρθρο αναφέρει όλες τις επιλογές που υπάρχουν. Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή υπάρχουν προγράμματα με συμβόλαιο και προγράμματα χωρίς.

Το πιο επικίνδυνο τυρί στον κόσμο έρχεται πακέτο με σκουλήκια που πηδούν έξω από το πιάτο

Αρχικά, ας πάρουμε την περίπτωση της Vodafone με το Vodafone Red Unlimited New το οποίο περιλαμβάνει πραγματικά απεριόριστα GB, απεριόριστες κλήσεις προς όλους και απεριόριστα λεπτά ομιλίας. Η τιμή 33.60 για πελάτες που δεν έχουν σταθερή, με πρόσθετη έκπτωση σε πελάτες σταθερής Vodafone.

Το δεύτερο πρόγραμμα, είναι το Cosmote Gigamax Unlimited στα 41 ευρώ, για όσους δεν συνδυάζουν σταθερή, ενώ με σταθερή πέφτει στα 36.90 ευρώ. Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης πρόσθετων καρτών SIM, με 25 ευρώ τη κάθε μια για απεριόριστα GB.

Το τρίτο πρόγραμμα είναι το Nova Unlimited All στα 33 ευρώ χωρίς σταθερή Nova, στα 27 με σταθερή. Τα καταστήματα Nova αναφέρουν όριο στα 1TB, αν και μπορεί να έχει αφαιρεθεί.

Τέλος, έχουμε και το Cosmote Neo με 33 ευρώ χωρίς να είναι συμβόλαιο. Το πληρώνεις το έχεις, δεν το πληρώνεις δεν το έχεις. Προσφέρει πραγματικά απεριόριστα GB, SMS και ομιλία προς όλους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.