Η Nova ανέβασε πριν λίγες ημέρες τον αναλυτικό τιμολοκατάλογο υπηρεσιών τρίτων κινητής. Οι χρεώσεις αφορούν την κινητή και εξηγούν αναλυτικά το ύψος αυτών, όπως και αν είναι δωρεάν. Οι υπηρεσίες φωνής τρίτων παρέχονται από εξωτερικούς συνεργάτες μέσω του δικτύου της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για κλήσεις σε τετραψήφια ή πενταψήφια δημόσιων οργανισμών, υπουργείων, υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης όπως και για κλήσεις σε αριθμούς υψηλής χρέωσης, κλήσεις σε γραμμές audiotext, ενώ φυσικά αναφέρονται και οι χρεώσεις για τους αριθμούς των τμημάτων της εταιρείας. Τον αναλυτικό τιμοκατάλογο έτσι όπως έχει ανέβει στο site της Nova θα τον βρεις εδώ. 

Αποκλειστικό! Πραγματικά απεριόριστο το νέο Unlimited All της Nova

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Μετά απο τόσες μέρες ακόμα όταν χτυπάς
  https://myaccount.nova.gr κανει redirect στο https://www.wind.gr/gr/my-wind/connections

  Είναι πολύ χειρότερο το interface απο το προηγούμενο https://myaccount.nova.gr
  Επίσης μετά την πληρωμή δεν δουλεύει η αποστολή με email ή το κατέβασμα της κίνησης.

  Γενικότερα μας ταλαιπωρεί… και φοβάμαι μην καταλήξει όπως την με την Vodafone-Cyta που ακομα η Vodafone εξερευνά την υποδομή της cyta.

  https://imgur.com/a/tZhhsn2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.