Η επικοινωνία μας με τη Nova απέδωσε και το τμήμα customer experience της εταιρείας (όχι η εξυπηρέτηση πελατών ή η τεχνική εξυπηρέτηση στην οποία έχουν πρόσβαση μέσω του 13800 ή 13700 οι πελάτες) μας επιβεβαίωσε επίσημα πριν από λίγη ώρα ότι το νέο Unlimited All που συνδυάζει απεριόριστη επικοινωνία, SMS και δεδομένα, είναι πραγματικά απεριόριστο χωρίς κανέναν περιορισμό της ταχύτητας, δίνοντάς μας την άδεια να το ανακοινώσουμε.

Ενδεικτικά, στέλεχος της εταιρείας μας τόνισε χαρακτηριστικά δοκιμάστε το και θα δείτε. Είναι πραγματικά απεριόριστο. Τις προηγούμενες ημέρες, αν θυμάσαι η εφαρμογή εμφάνιζε 1TB σε όριο τουλάχιστον σε εμάς και 1TB σε περιαγωγή. Πλέον η εφαρμογή δείχνει απεριόριστα GB και 54GB σε περιαγωγή, που συμβαδίζει με την αναφορά που έχουν στο site στις διευκρινήσεις:

Τα διαθέσιμα GB είναι πραγματικά απεριόριστα για χρήση εντός Ελλάδος.

Επιπλέον ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη Ε.Ε.) χωρίς επιπλέον χρέωση  και ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 53GB.

Δεν ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες A-E).

Φυσικά, στο εργαστήρι του techmaniacs.gr οι δοκιμές έχουν ήδη ξεκινήσει. Έχουμε ορίσει ένα όριο 2TB σε μόντεμ απλά για να μην ξεφύγουμε τόσο πολύ. 31 Ιανουαρίου αλλάζει ο κύκλος τιμολόγησης. Πιστεύουμε μέχρι το τέλος του μήνα να γνωρίζουμε πραγματικά και να ησυχάσουμε όλοι μαζί ότι είναι πραγματικά απεριόριστο. Τουλάχιστον έκοψε το Unlimited data month από το καρτοκινητό, ας έχει ένα πραγματικά απεριόριστο όπως το Cosmote Gigamax Unlimited στα 100TB (αν δεν κάνουμε λάθος) και το Vodafone Giga Unlimited Ultra (δοκιμασμένο και 100% χωρίς κανένα όριο).

unlimited all

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πρόγραμμα wind unlimited all που γίνει αυτόματα nova unlimited η είναι μόνο για τα συμβόλαια από εδώ και πέρα;

  2. @[email protected] Στις 10/01 στην εφαρμογή της Nova(πρώην myWIND) μου εμφανίστηκε προσφορά μεταφοράς από W Unlimited σε Unlimited all + EU(επειδή είχα ενεργοποιημένη και την υπηρεσία talk to EU) με 40€ τον μήνα(φυσικά σε εμένα τα 40€ είναι σχετικά λόγω της απαλλαγής μου από τα τέλη κινητής τηλεφωνίας λόγω επειδή είμαι 20 χρονών) Οπότε μπορεί να σου εμφανίσει και εσένα προσφορά αδερφέ να το κάνεις της Nova πρόγραμμα επειδή τα προγράμματα της WIND θεωρούνται πλέον μη εμπορικά διαθέσιμα. Η Nova μας κυνηγάει για προσφορές!!!!!! Έχε το νου σου

  3. εγώ πήγα σε κατάστημα και μου το αλλάξανε στα 40ευρω από 60 (wind unlimited to Nova unlimited+), ίδια διάρκεια συμβολαίου. γενικά πολύ χαρούμενος από Nova.

  4. Γνωρίζει κάποιος εάν η nova δίνει extra sim μόνο για data στο unlimited όπως οι άλλοι πάροχοι?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.