Εδώ και χρόνια, ο Nova Launcher αποτελεί το τέλειο πρότυπο μεταξύ των καλύτερων Android launcher, επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικής. Ο προγραμματιστής του είναι επίσης αρκετά τακτικός με τις ενημερώσεις, έτσι ώστε ο αγαπημένος launcher όλων να παραμένει στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Η 8.0.4 BETA έκδοση δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες, διορθώνοντας μικρά αλλά βασικά σφάλματα.

Με την 8.0.5 BETA έκδοση ενημερώνονται οι μεταφράσεις του Nova Launcher και γίνονται ορισμένες μικρές διορθώσεις. Επιπλέον, αυτή η έκδοση διορθώνει ένα σφάλμα που γινόταν η αιτία να κρασάρει ο launcher κατά το drag-n-drop στο Android 8.1 και την επιλογή root για το κρύψιμο του ρολογιού.

Τέλος, με τη νεότερη BETA έκδοση διορθώνεται το κρασάρισμα του launcher όταν εφαρμόζονταν συγκεκριμένα θέματα εικονιδίων, καθώς και ένα σφάλμα που απέτρεπε τη χρήση των χρωμάτων του wallpaper από τα θέματα εικονιδίων. Όποιος θέλει να δοκιμάσει τη beta μπορεί να πατήσει στην ΠΗΓΗ και να κατεβάσει το APK.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.