Εδώ και χρόνια, ο Nova Launcher αποτελεί το τέλειο πρότυπο μεταξύ των καλύτερων Android launcher, επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικής. Ο προγραμματιστής του είναι επίσης αρκετά τακτικός με τις ενημερώσεις, έτσι ώστε ο αγαπημένος launcher όλων να παραμένει στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Η 8.0.4 BETA έκδοση φέρνει βελτιώσεις στη δυναμική αλλαγή του θέματος και διορθώσεις σφαλμάτων.

Ο Nova Launcher επιτρέπει τη δυναμική θεματοποίηση του app drawer, της αρχικής οθόνης και των κειμένων, και τώρα διαθέτει επιλογές για την προσαρμογή των widget. Με παρατεταμένο πάτημα σε οποιοδήποτε widget που υποστηρίζει τα δυναμικά θέματα μπορούμε να προσαρμόσουμε το χρώμα του ή να το επαναφέρουμε στην προεπιλεγμένη μορφή, ώστε να ταιριάζει με τα άλλα στοιχεία του UI.

Η 8.0.4 BETA έκδοση του Nova Launcher προσφέρει 36 χρώματα για τις επιφάνειες του περιβάλλοντος εργασίας και 6 τόνους, όλα προερχόμενα από τη δυναμική παλέτα χρωμάτων του Material You με βάση την ενεργή ταπετσαρία. Συγκριτικά, οι παλαιότερες εκδόσεις πρόσφεραν μόλις 12 χρώματα για τις επιφάνειες. Επιπλέον, τώρα ο launcher εφαρμόζει εκ νέου το πακέτο εικονιδίων μόλις αλλάζει η ταπετσαρία για να κάνει update τα εικονίδια που υποστηρίζουν τα αυτόματα θέματα – σε παλαιότερες εκδόσεις έπρεπε η εφαρμογή να γίνεται χειροκίνητα.

Τέλος, η νεότερη BETA έκδοση διορθώνει μερικά προβλήματα με το ζουμ της ταπετσαρίας, το κρασάρισμα των widgets στο MIUI 14, και άλλα γνωστά προβλήματα. Όποιος θέλει να δοκιμάσει τη beta μπορεί να πατήσει στην ΠΗΓΗ και να κατεβάσει το APK.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.