Εκτός από τα προγράμματα κινητής που ανακοινώθηκαν μόλις εχθές και σου προσφέρουν απεριόριστη ομιλία και SMS από 13 ευρώ το μήνα έχουμε και τα ολοκαίνουργια προγράμματα σταθερής τα οποία κυριολεκτικά σβήνουν τον ανταγωνισμό με τις τιμές που ανακοινώθηκαν αν και είναι για λίγους. Συγκεκριμένα:

Έχουμε το Nova Fiber στα 500Mbps και upload 50Mbps και απεριόριστα κινητά και σταθερά στα 26 ευρώ, ενώ το Fiber Ultra φθάνει τα 1Gbps και upload 100Mbps στα 33 ευρώ. Και τα δυο προγράμματα με ένα μήνα δώρο, ενώ όπως καταλαβαίνεις πρέπει να βρίσκεσαι εντός του δικτύου Nova Fiber για να μπορείς να τα ενεργοποιήσεις.

Η Nova αναφέρει: Tο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της Nova αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης της εταιρείας σε υπερσύγχρονες ψηφιακές υποδομές μέχρι το 2027. Μια επένδυση ύψους 2 δισ. ευρώ, που θα συμβάλλει στο ψηφιακό αύριο της χώρας. Για την ανάπτυξη του δικτύου fiber θα δημιουργηθούν 22.000 χιλιόμετρα οπτικών ινών, που θα ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων για υπερυψηλές και εγγυημένες ταχύτητες Internet.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που αναφέρετε για αυτά τα πακέτα για τις εξωπραγματικές ταχύτητες το αναφέρει κάπου η Nova?

  2. φυσικα και το αναφερει ! στη σελιδα της, σταθερη –> γνωρισε το nova fiber –> ανακαλυψε τα –> εκει αναφερει τα 2 προγραμματα που γραφει το παρον αρθρο…
    βαριομαστε να ψαχνουμε μαλλον

  3. Καλά…. Ρόδος 2023 και βολευομαστε με 24mbps που μετρημένα δίνει 14 Mbps. Και ούτε λογος για αναβάθμιση δικτύου. Ας αναβαθμίσουν πρώτα όλο το δίκτυο τους εξίσου και μετά ας διαφημίζουν πακέτα.

  4. 10 λεπτά από την Θεσσαλονίκη δίπλα στην βιομηχανική ζώνη και τρέχουμε με 6
    Τσάμπα λεφτά τους δίνουμε

  5. Πριν δύο χρόνια είχα 24 με 9 mbps , αναβάθμισα σε 50 και πιάνω 50 mbps. Γιατί δεν είχα 24 mbps πριν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.