Επίσημο ντεμπούτο κάνουν στην Ελληνική αγορά τα νέα προγράμματα Unlimited Plus τα οποία περιλαμβάνουν απεριόριστη ομιλία και SMS και όγκο δεδομένων από 15 ευρώ το μήνα.  Συγκεκριμένα τα πακέτα ξεκινούν από τα 2GB και φθάνουν τα απεριόριστα στο κορυφαίο πακέτο με το Unlimited All.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά την κατανάλωση των 2GB, ή των 6GB ή των 15GB η ταχύτητα μειώνεται στα 384kbps. Στο Unlimited All αναφέρεται ως πραγματικά απεριόριστο. (προσοχή θέλει διευκρίνηση με τη Nova, θα ενημερώσουμε σύντομα). Όλα τα πακέτα έρχονται με απεριόριστα λεπτά και SMS και οι τιμές ξεκινούν από τα 15 ευρώ για τα 2GB, τα 21 ευρώ για τα 6GB, στα 27 ευρώ για τα 15GB και το Unlimited All στα 33 ευρώ.  Οι τιμές για συνδρομητές Nova διαμορφώνονται στα 13, 18, 21 και 27 ευρώ αντίστοιχα.

unlimited all

Τι περιλαμβάνεται στα απεριόριστα GB του προγράμματος Unlimited All; (Θέλει διευκρίνηση με τη Nova, το έχουμε και δείχνει 1TB όριο).

Τα διαθέσιμα GB είναι πραγματικά απεριόριστα για χρήση εντός Ελλάδος.

Επιπλέον ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη Ε.Ε.) χωρίς επιπλέον χρέωση και ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 53GB.

Δεν ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες A-E).

unlimited all

Τα προγράμματα Unlimited+ 2GB, Unlimited+ 6GB, Unlimited+ 15GB είναι διαθέσιμα και για περιαγωγή;

Τα διαθέσιμα GB των προγραμμάτων αφορούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας και κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη Ε.Ε.) χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης η πλοήγηση στο Internet συνεχίζεται δωρεάν με ταχύτητα έως και 384Kbps. Δεν ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες A-E).

Με την ενσωματωμένη υπηρεσία GB control στα προγράμματα Unlimited+ 2GB, Unlimited+ 6GB , Unlimited+ 15GB μετά την κατανάλωση των διαθέσιμων GB του προγράμματός σου, συνεχίζεις την πλοήγηση σου δωρεάν σε μειωμένη ταχύτητα έως 384Kbps για την προστασία σου από ανεπιθύμητες χρεώσεις μέχρι την επόμενη ανανέωση των παροχών σου.

Εναλλακτικά, σε περίπτωση που χρειάζεσαι πλοήγηση σε πλήρη ταχύτητα μπορείς να ενεργοποιήσεις extra υπηρεσίες με Απεριόριστα GB ή να ενεργοποίησες την υπηρεσία με χρέωση ανά MB ( 0,0049€/ΜΒ) στέλνοντας ΜΒ στο 1285 ή μέσα από το Nova App / Nova Web. Η υπηρεσία με χρέωση ανά MB είναι διαθέσιμη κατά την περιαγωγή σε χώρες της Ε.Ε. (δες εδώ τις χρεώσεις ).

Τέλος, εάν επιλέξεις τη χρέωση ανά MB, θα λαμβάνεις ενημερωτικό SMS όταν η κατανάλωση φτάσει τα ποσά των 5€, 15€, 25€, 50€ και 100€. Μετά τα 100€ η πλοήγηση θα συνεχίζεται χωρίς νεότερη ενημέρωση, μέχρι να φτάσεις το ανώτατο όριο λογαριασμού που έχεις τυχόν επιλέξει έως την επόμενη ανανέωση των μηνιαίων παροχών του προγράμματος σου.

Τα λεπτά ομιλίας που περιλαμβάνονται στην ενσωματωμένη χρήση αφορούν σε κλήσεις φωνής και κλήσεις βίντεο που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας προς εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον ισχύουν για εξερχόμενες κλήσεις περιαγωγής που πραγματοποιούνται από Ε.Ε. προς Ε.Ε. (Ζώνη E.E.). Τα λεπτά ομιλίας δεν ισχύουν για: διεθνείς κλήσεις, κλήσεις προς τον Προσωπικό Τηλεφωνητή στην Ελλάδα, κλήσεις προς το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Nova (13800), κλήσεις προς την Υπηρεσία Καταλόγου και Άμεσης Σύνδεσης Nova και κλήσεις προς λοιπές υπηρεσίες.

Τα SMS που περιλαμβάνονται στην ενσωματωμένη χρήση αφορούν αποστολή μηνυμάτων που πραγματοποιείται προς εθνικά δίκτυα. Επιπλέον ισχύουν για γραπτά μηνύματα που αποστέλλονται κατά την περιαγωγή από Ε.Ε. προς Ε.Ε. (Ζώνη E.E.). Δεν ισχύουν για: SMS προς ξένα δίκτυα, προς υπηρεσίες.

Και η ανακοίνωση της Nova όπως μας στάλθηκε:

Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2023 – Η Nova ολοκλήρωσε σήμερα την ενοποίηση της με τη Wind ύστερα από τη συμφωνία εξαγοράς που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2022. Η Nova επίσης ανακοίνωσε τα ανανεωμένα προϊόντα για κινητή, σταθερή, internet και ψυχαγωγία.

Η νέα Nova παρουσίασε σήμερα τα προϊόντα κινητής, “Unlimited+”, σχεδιασμένα για να παρέχουν υπερεπάρκεια δεδομένων, απεριόριστη ομιλία και απεριόριστα μηνύματα. Τα νέα προϊόντα παρέχουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής για κάθε χρήστη κινητής, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων καρτοκινητών, καθώς τα νέα συμβόλαια ξεκινούν από μόλις €13. Το πρόγραμμα Unlimited+ σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής στα συμβόλαια κινητής, που γίνονται πλέον προσιτά σε όλους. Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν ακόμα περισσότερα για τις τιμές που πληρώνουν σήμερα.

Η Nova ανακοίνωσε επιπλέον τις νέες προσφορές για internet μέσω δικτύου οπτικών ινών με υψηλές ταχύτητες 500Mbps και 1Gbps στα 26€ και 33€, αντίστοιχα. Οι ταχύτητες αυτές θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά από το δικό της, διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για τη διείσδυση της οπτικής ίνας στα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, που θα επιταχύνει την ανάπτυξη των ψηφιακών υποδομών στην χώρα.

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova, δήλωσε: «Εγκαινιάζουμε ένα νέο κεφάλαιο για τον κλάδο στην Ελλάδα προσφέροντας μέσα από τα νέα μας προϊόντα ό,τι καλύτερο διαθέτει σήμερα η τεχνολογία, σε τιμές που είναι προσιτές σε όλους. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό είναι που ζητούν οι πελάτες και απαντάμε σε αυτές τις ανάγκες μέσα από σημαντικές επενδύσεις. Από σήμερα, η απεριόριστη επικοινωνία και οι υψηλές ταχύτητες ακόμα και στο 1Gbps είναι προσιτές, χωρίς ψιλά γράμματα και χρονικούς περιορισμούς. Η νέα Nova τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο και αυτή είναι μόνο η αρχή».

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Nova για τη διάθεση του καλύτερου ψυχαγωγικού περιεχομένου στους πελάτες της, η EON TV ήδη προσφέρει στην ελληνική αγορά πρόσβαση σε κορυφαίο αθλητικό, κινηματογραφικό περιεχόμενο, αλλά και περιεχόμενο για παιδιά, για μια υψηλής ποιότητας εμπειρία.

Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της Nova και Πρόεδρος της BC Partners, δήλωσε: «Σήμερα, γίνεται πράξη ένα ορόσημο για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και των media στην Ελλάδα. Πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή στο εγχείρημα της συνένωσης Nova-Wind, διαμορφώνοντας έναν ισχυρό και διαφορετικό πάροχο που θα συμβάλει ουσιαστικά στις προοπτικές ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας αξιοποιώντας επενδύσεις σε υποδομές δικτύου, σε περιεχόμενο, στην τεχνολογία και σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Η νέα Nova είναι εδώ ως απόδειξη του τρόπου με τον οποίο ένα τολμηρό όραμα μπορεί να υποστηρίξει συνολικά τις δυνατότητες ανάπτυξης της Ελλάδας».

Με εφόδιο την επένδυση της United Group στην Ελλάδα, αλλά και την εμπειρία της στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών σε διεθνείς αγορές, η Nova επενδύει τόσο στην διαπροσωπική επαφή όσο και στην ψηφιακή εμπειρία. Μεγαλώνει το δίκτυο καταστημάτων της, που θα περιλαμβάνει σχεδόν 300 σημεία, και εγκαινιάζει ένα ολοκαίνουριο website. Με μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής στην Ελλάδα και εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση, η Nova βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα πιάνει σήμα ? Γιατί και η Wind σαν Wind είχε πολύ καλύτερες τιμές από πχ cosmote κινητή αλλά και που είχε ? Σήμα σε σχέση με cosmote δεν είχε σχεδόν πουθενά.

  2. Φτιάξετε πρωτα σήμα που η wind δεν πιάνει σχεδόν πουθενά και σε πολλά μέρη δεν υπάρχει καν υποδομή για σύνδεση διαδικτύου και σταθερού και μετά να κάνετε προσφορές.
    Αναρωτιέμαι Ολα αυτά τα δις που σκατά πήγαν

  3. Μειωμένη ταχύτητα 384Kbps (kilo) προς στιγμή μπερδεύτηκα αλλά τα 384 kilo είναι σαν να μην έχεις ίντερνεt, οταν περάσεις το όριο. Είναι σαν να έχεις ίντερνετ με 2G που δεν έχεις δυνατότητα να ανοίξεις καμιά σελίδα . Το 2g internet είχε νόημα σε παλαιές σελίδες και browser παλιών κινητών. Δεν έχει καμία απολύτως χρήση σε σύγχρονα smartphone με σελίδες όπως Facebook …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.