Πρώτο το techmaniacs.gr είχε θίξει το θέμα της απουσίας επιδοτήσεων στα προγράμματα της Nova κινητής, καθώς για να μπορούσες να πάρεις μια δωρεάν θα έπρεπε να είχες και σταθερή στα ίδια στοιχεία. Πλέον, όπως ανακοίνωσαν θα δίνουν δωρεάν συσκευή με κάθε νέο Unlimited πρόγραμμα.

Η συσκευή θα αποτελεί μοντέλο της ZTE με 5G, με οχταπύρηνο επεξεργαστή, μια 5MP selfie κάμερα και 4+4GB RAM. Το κόστος 165 ευρώ, αλλά δωρεάν στα προγράμματα Unlimited.

Παράλληλα σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος της Nova, η εταιρεία παρουσίασε εκρηκτική άνοδο το τελευταίο διάστημα τόσο στη κινητή όσο και στη συνδρομητική τηλεόραση.

Ειδικότερα στο σύνολο της αγοράς προστέθηκαν 76.600 νέες γραμμές στην κινητή τηλεφωνία μεταξύ Ιανουαρίου-Ιουνίου 2023 με το σύνολο αυτών των συνδέσεων να το καταγράφει η Nova. Παράλληλα συνεχίζονται οι επενδύσεις, έχοντας ήδη δώσει τα 250 εκ. από το μεγάλο πλάνο των 2 δισεκατομμυρίων που είχε ανακοινώσει.

Nova 5G smartphone: Το πιο οικονομικό 5G smartphone της αγοράς με 3 χρόνια εγγύηση

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν κοιτάνε να αυξήσουν την ενίσχυση του σήματος τους που βγαίνουμε έξω από το σπίτι για να μιλήσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.