Η προσφορά “Απεριόριστα GB” αφορά σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες συμβολαίου Nova. H προσφορά παρέχει απεριόριστα GB για 30 ημέρες και είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση από την 01/06/2023 έως και την 31/08/2023. H προσφορά είναι διαθέσιμη για ιδιώτες και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου κινητής Nova & τους συνδρομητές στα προγράμματα κινητής του Project ΓΕΣ (ομάδα Γ) & Πυροσβεστικής.

Στείλε fax με το Gmail δωρεάν

Από την προσφορά εξαιρούνται συγκεκριμένοι συνδρομητές που ανήκουν σε παλαιά προγράμματα συμβολαίου. Το κόστος ενεργοποίησης της προσφοράς χρεώνεται στον επόμενο λογαριασμό σου και είναι επιπλέον του παγίου σου. Η ενεργοποίηση της προσφοράς μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω: Nova App / Web & SMS.

Αριθμός ενεργοποιήσεων: Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά ανά μήνα κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου (συνολικά 3 φορές). Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 10%.

SMS εντολής ενεργοποίησης: Α4 ή α4 ή A4 ή a4 στο 1285.

Η προσφορά “Απεριόριστα GB για 30 ημέρες” έχει προτεραιότητα στην κατανάλωση έναντι όλων των υπολοίπων πακέτων, καθώς και της ενσωματωμένης χρήσης του προγράμματος.

Οι συνδρομητές ενημερώνονται αυτόματα με δωρεάν SMS, στην ενεργοποίηση και στη λήξη της προσφοράς τους.

Ενημέρωση υπολοίπου:
– μέσω Nova app & web
– με δωρεάν κλήση στο 1268 για συνδρομητές Καρτοσύνδεσης
– με δωρεάν κλήση στο 1270 για ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου
– με SMS: «YP» στο 1279 για εταιρικούς συνδρομητές Τα GB της προσφοράς δεν μεταφέρονται μετά τη λήξη του πακέτου.

Τα GB δεν μπορούν να καταναλωθούν κατά την περιαγωγή, τόσο σε χώρες εντός, όσο και εκτός Ε.Ε.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.