Το fax χρησιμοποιείται ακόμη στις ημέρες μας για την αποστολή εγγράφων σε υπηρεσίες και οργανισμούς. Η υπηρεσία έχει βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου και πλέον δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ένα μηχάνημα fax για να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα. Στις μέρες μας μπορείς να χρησιμοποιήσεις Windows ή κάποιο Mac αλλά ακόμη και Chromebook ή το Android smartphone σου για να στείλεις εύκολα και γρήγορα το fax σου.

Unlimited data με 12 ευρώ κάθε μήνα μέχρι Αύγουστο στο Vodafone CU + δώρο ακουστικά

Μέσω του Gmail συγκεκριμένα. Αν και δεν έχει ενσωματωμένο ένα faxing feature μπορείς με την αρκετά δημοφιλή υπηρεσία FAX.PLUS να στείλεις τα έγγραφα που θέλεις μέσω της εφαρμογής email της Google.

Ανοίγεις το Gmail στο PC σου, συνδέεσαι και ψάχνεις το + πλήκτρο στη δεξιά πλευρά της sidebar όπου βρίσκονται τα Google Calendar, Keep και Tasks. Αμέσως ανοίγει ένα παράθυρο με το Google Workspase Marketplace. Στην αναζήτηση γράψε Fax.PLUS και κάνε κλικ στο Fax.Plus Online Fax Service.

Πιέζεις πάνω της και ακολουθείς τα απαραίτητα βήματα για να την εγκαταστήσεις και να δώσεις τις απαραίτητες άδειες. Αφού εγκατασταθεί θα εμφανιστεί στη δεξιά sidebar του Gmail. Εκεί εμάς μας ρώτησε αν θέλουμε να δώσουμε πρόσβαση στο λογαριασμό όπου και το κάνουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρειάστηκε να στείλουμε fax επομένως καλό είναι να επιβεβαιώσεις και τηλεφωνικώς με την υπηρεσία στην οποία θέλεις να στείλεις fax αν όντως έλαβαν τα χαρτιά που έστειλες.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.