Μια ακόμη προσφορά αναφέρεται από μέλος σε γνωστό forum αν και δεν έχουμε καρτοκινητό Free2Go για να το δοκιμάσουμε. Η προηγούμενη προσφορά που αναφέραμε εδώ και περιελάβανε απεριόριστα data για  3 μήνες ήταν τελικά bug του συστήματος ή ξεχασμένη προσφορά από το σύστημα της Wind. Σε κάθε περίπτωση δεν το έχουν πάρει προς το παρόν πίσω.

AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA! UNLIMITED DATA + 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 5€! ΣTEIΛE UD ΣTO 12410 H ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣTO FREE2GO APP f2g.gr/f2gcampn MEXPI KAI 6/12! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ nvgr.gr/epik

Μπορεί να μην το δίνει σε όλους, μπορεί να αφορά συγκεκριμένα νούμερα, σε κάθε περίπτωση δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. Η Nova πάντως στην επίσημη ιστοσελίδα της δεν το αναφέρει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.