Με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν έχουμε καρτοκινητό F2go να δοκιμάσουμε αλλά στο lagonika.gr αναφέρεται ότι σου δίνουν απεριόριστα data εντελώς δωρεάν για 3 ολόκληρους μήνες.

Στέλνεις SMS στο 1264 τον αριθμό 94 και έτσι θα σου δώσει απεριόριστα δεδομένα για 3 μήνες. Ο χρήστης που το ανέβασε αναφέρει ότι το έχει ενεργοποιήσει με επιτυχία σε περισσότερα από 3 νούμερα της επιλογής του.

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε καθόλου τη φύση της προσφοράς, ο χρήστης όμως επισημαίνει ότι το αλίευσε από όμορο site. Σε κάθε περίπτωση αν ενεργοποιηθεί θα είσαι τυχερός, καθώς μπορεί κάθε στιγμή να το ακυρώσουν, όπως το ωραίο άκυρο που φάγαμε όλοι με την Vodafone αν θυμάστε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επεκτείνει και την ημερομηνία λήξης του καρτοκινητού. Δεν γνωρίζουμε πόσο θα το αφήσουν.

Η προσφορά δεν είναι ανεβασμένη στην ιστοσελίδα τους. Αν δεν σου το δίνει ίσως να θέλει να βάλεις κάρτα και να προσπαθήσεις ξανά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΣΕ F2GO ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ 12/11/23 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.ΜΠΡΟΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

  2. Και όμως δούλεψε. Με 0.15 υπόλοιπο χωρίς ενεργό πρόγραμμα και ανανέωση πριν μήνα +

  3. Εγώ δυστυχώς δεν την πρόλαβα…μου ήρθε απάντηση πως δεν είναι πλέον διαθέσιμη η προσφορά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.