Το Nothing Phone 2 θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες, με τον Carl Pei να δημοσιεύει τα πρώτα δείγματα της εν λόγω συσκευής στο Twitter. Η Nothing φαίνεται να δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη στο smartphone της, με τον Carl Pei στο Twitter να αναφέρει ότι άλλες εταιρείες πριν την παρουσίαση των συσκευών τους χρησιμοποιούν επαγγελματίες φωτογράφους ή ακόμη και DSLR φωτογραφίες για να αυξήσουν το hype και τις προσμονές των χρηστών όσον αφορά τη συσκευή.

Προκαλεί μάλιστα τον οποιονδήποτε που έχει πρόσβαση σε κάποιο review unit να δημοσιεύσει σήμερα κιόλας δείγματα από την κάμερα χωρίς κάποιο φίλτρο. Ο ίδιος το έκανε και αυτές οι εικόνες παραπάνω που ανέβασε δίνουν μια πρώτη άποψη για τις επιδόσεις της συσκευής στο κομμάτι της φωτογραφίας.

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας πριν από λίγες ώρες, ο ίδιος ο γνωστός YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) δημοσίευσε ένα βίντεο που παρουσιάζει πλήρως το επερχόμενο smartphone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.