Η Nothing αποκάλυψε το design της πλάτης του Phone (1) και ο Carl Pei ισχυρίστηκε πως αυτό το τηλέφωνο είναι ότι έχει ζητήσει το κοινό. Τώρα, οι Rafael Zeier και Das Kann Was δημοσίευσαν βίντεο στο YouTube από μία εκδήλωση της εταιρείας, στα οποία βλέπουμε καλύτερα το επερχόμενο smartphone.

Το Phone (1) έχει επίπεδο σχεδιασμό με έντονες γωνίες και πραγματικά διάφανη πλάτη με καλοσχεδιασμένο εσωτερικό. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, με το κουμπί απενεργοποίησης στα δεξιά, τα κουμπιά έντασης στην αριστερή μεριά, και τη USB-C με τα ηχεία και το μικρόφωνο στο κάτω μέρος.

Όλα καλά μέχρι εδώ και αρκετά συμβατικά. Όμως, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του design του Nothing Phone (1) είναι ένα σύστημα LED που έχει στην πλάτη. Συγκεκριμένα, στην πλάτη του τηλεφώνου υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά LED που δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζουν, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε.

Το “C” γύρω από το module θα μπορούσε να λειτουργεί ως flash ή για ενίσχυση της φωτεινότητας των φωτογραφιών. Από την άλλη, η διαγώνια γραμμή θα μπορούσε να είναι ένα LED ειδοποιήσεων. Τέλος, το θαυμαστικό στο κάτω μέρος ίσως δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας ή κάτι αντίστοιχο. Δείτε τα βίντεο!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.