Μετά από μήνες αναμονής, η Nothing επιβεβαίωσε ότι στις 12 Ιουλίου θα παρουσιάσει το πρώτο της smartphone. Προς το παρόν, γνωρίζουμε ελάχιστα για το τηλέφωνο με τη μοναδική πληροφορία που έχει επιβεβαιωθεί να είναι ότι το Nothing Phone (1) θα υποστηρίζει 45W γρήγορη φόρτιση.

Τώρα, ο γνωστός leaker / tipster Mukul Sharma ανακάλυψε ότι το smartphone είναι διαθέσιμο για κράτηση και η εταιρεία ζητάει από τους ενδιαφερόμενους να πληρώσουν INR 2.000 ή κάπου στα 234 ευρώ. Τί μπορεί να σημαίνει αυτό για την τελική τιμή του smartphone;

Ξέρουμε ότι το Nothing Phone (1) θα κοστίζει περίπου 500 ευρώ ή κάτω από αυτό το ποσό. Συνήθως, η εταιρείες ζητούν ένα πολύ μικρό ποσό για κράτηση συσκευών, αλλά αν ισχύει η φήμη για τα 500 ευρώ, η Nothing αποφάσισε να ζητήσει τουλάχιστον τα μισά λεφτά της αξίας του τηλεφώνου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.