Η νέα ναυαρχίδα της Nokia για την μεσαία κατηγορία, είναι το Lumia 830 ή οποία έχει ήδη περάσει από το Techmaniacs για το review της. Η τιμή της είναι στα €399 στα μεγάλα καταστήματα, ενώ η συσκευή μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυα 4G/LTE.

2014-11-23 16.41.46

H συσκευή έχει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 720p, ενώ στο εσωτερικό της, βρίσκουμε Qualcomm Snapdragon 400, με 4 πυρήνες ARM Cortex A7 χρονισμένους στα 1.2GHz. Από μνήμη έχουμε 1GB RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD μέχρι 128GB.

Στο θέμα της φωτογραφίας έχουμε 10MP Pureview Camera, ενώ η εμπρόσθια είναι 0.9MP μόνο. Η συσκευή τραβάει βίντεο [email protected] από την οπίσθια κάμερα.

Τέλος έχουμε μπαταρία 2200mAh.

Δείτε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά της συσκευής

Εμφάνιση

Το Lumia 830 είναι πραγματικά μια αρκετά όμορφη συσκευή. Το μεταλλικό πλαίσιο δίνει μια πιο premium αίσθηση, ενώ το πλαστικό στο καπάκι του πίσω μέρους έχει πολύ καλή υφή. Οι γραμμές της συσκευής είναι αρκετά νεανικές και οι χρωματικές παραλλαγές δίνουν ένα ωραίο τόνο. Στο πίσω μέρος η Nokia έχει τοποθετήσει ένα μεγάλο κυκλικό εξόγκωμα, το οποίο έχει πάνω του τον φακό της κάμερας και το flash, δίνοντας την εντύπωση πως η συσκευή έχει πολύ μεγάλο φακό. Το κράτημα της συσκευής είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και δίνει την αίσθηση στιβαρής κατασκευής.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.