Πριν λίγες ημέρες, στο San Diego, πραγματοποιήθηκε η έκθεση Society for Display Information (SID). Μπορεί να μην ακούστηκε τόσο πολύ η έκθεση, αλλά είναι μια από τις πιο μεγάλες εκθέσεις, γύρω από οθόνες.

5

Η φετινή έκθεση είχε φυσικά την Samsung και την LG, που παρουσίασαν τις εύκαμπτες οθόνες τους στα Galaxy Round και LG G Flex αντίστοιχα. Μπορεί αν πήραν όλα τα βραβεία στην έκθεση, αλλά δεν έπαιζαν μόνες τους στην κατηγορία των εύκαμπτων, καθώς είχαν ανταγωνισμό από μια άλλη πολύ μεγάλη εταιρία. Ο λόγος για την Nokia που είχε παρουσία στην έκθεση.

Σε συνεργασία με την Semiconductor Energy Laboratory (SEL), η Nokia παρουσίασε μια οθόνη 5.9″ με ανάλυση 720p, που ήταν πραγματικά αναδιπλούμενη. Το πρώτο μοντέλο διπλώνει στα δύο σαν βιβλίο, ενώ το δεύτερο στα τρία.


 

 

Από ότι φαίνεται, η βιομηχανία είναι αρκετά κοντά στο να παράγει αναδιπλούμενες οθόνες, αν και θα πάρει λίγο καιρό μέχρι να τις δούμε στις συσκευές μας. Όταν θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της δημιουργίας μιας εύκαμπτης και αναδιπλούμενης συσκευής (για να μην αναφέρουμε και το κόστος), τότε θα τις δούμε στις συσκευές μας. Όπως και να έχει, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.