Έχουν διαρρεύσει διάφορα στοιχεία για τα Xiaomi 13 που βρίσκονται υπό ανάπτυξη και εμείς τα μαζέψαμε σε ένα άρθρο. Πέρυσι, τον Δεκέμβριο, η κινέζικη εταιρεία παρουσίασε τη σειρά Xiaomi 12. Μια νέα διαρροή ισχυρίζεται ότι θα ανακοινώσει τα επόμενα flagship smartphone της νωρίτερα από τον προκάτοχό τους, ή τουλάχιστον το βασικό μοντέλο της σειράς.

Αξιόπιστες πηγές αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τα επερχόμενα smartphones. Πέρυσι, η εταιρεία παρουσίασε τρεις συσκευές, συγκεκριμένα, τα Xiaomi 12, Xiaomi 12X, και Xiaomi 12 Pro, τον Δεκέμβριο. Προς το παρόν, φαίνεται ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τουλάχιστον δύο μοντέλα, συγκεκριμένα το 13 και το 13 Pro, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με τις πηγές, η σειρά Xiaomi 13 τρέχει αυτή τη στιγμή δοκιμαστικές εκδόσεις του Android 13 και οι δοκιμές ξεκίνησαν έναν μήνα νωρίτερα από πέρυσι. Αυτό δείχνει ότι τα smartphones μπορεί να κάνουν το ντεμπούτο τους τον Νοέμβριο, αντί για τον Δεκέμβριο.

Δεδομένου ότι η σειρά αναμένεται να διαθέτει τον Snapdragon 8 Gen 2, είναι πιθανό η Qualcomm να ανακοινώσει το νέο της chipset τον Νοέμβριο. Ως συνήθως, προτείνουμε να πάρετε αυτές τις πληροφορίες χαλαρά, γιατί έχουμε πολύ καιρό ακόμη μπροστά μας και πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Άλλες αναφορές αποκάλυψαν ότι το Xiaomi 13 έχει κωδικό όνομα «Nuwa» και φέρει αριθμό μοντέλου 2211133C. Από την άλλη πλευρά, το 13 Pro λέγεται ότι έχει κωδικό όνομα «Fuxi» και αριθμό μοντέλου 2210132C.

Και τα δύο μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν οθόνη OLED με κυρτές άκρες, κεντρικό punch hole, και λεπτά bezels. Επίσης, περιμένουμε και τα δύο μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν τριπλό σύστημα καμερών σχεδιασμένο από τη Leica.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.