Η Xiaomi δεν έχει τελειώσει με τη σειρά 12, αλλά ήδη κυκλοφορούν αναφορές για τα επόμενα flagship smartphones της εταιρείας. Κάποιοι λένε ότι θα μπει σε πρόγραμμα κυκλοφορίας 2 βασικών σειρών μέσα στο έτος, αλλά αυτό δεν βγάζει νόημα για πολλούς λόγους. Πάμε να δούμε τι μάθαμε για τα Xiaomi 13 και 13 Pro.

Στη βάση της IMEI βρέθηκαν οι κωδικοί μοντέλων 221113C και 2210132C, για το απλό και το Pro μοντέλο, αντίστοιχα, των κινέζικων εκδόσεων, ενώ οι global έχουν αριθμούς μοντέλων 2211133G και 2210132G. Από την άλλη, η πηγή – σε πιο φυσιολογικά πλαίσια, αναφέρει ότι η παρουσίαση θα γίνει τον Νοέμβριο του 2022 και τα τηλέφωνα θα έχουν τον Snapdragon 8 Gen 2.

Τα Xiaomi 13 και 13 Pro φαίνεται ότι θα έχουν AMOLED πάνελ με υψηλό ρυθμό ανανέωσης και 2K ανάλυση, μέχρι 12GB μνήμη RAM, έως 512GB αποθηκευτικό χώρο, 200MP αισθητήρα κάμερας, και θα υποστηρίζουν 150W γρήγορη φόρτιση – τουλάχιστον το Pro μοντέλο. Επιπλέον, φαίνεται ότι θα έχουν υπερβολικά λεπτά bezels περιμετρικά της οθόνης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.