Ένα νέο βίντεο από μεγάλη κλοπή σε Apple Store έγινε Viral αυτές τις μέρες. Στο βίντεο βλέπουμε έναν κουκουλοφόρο, σαν νίντζα με αθλητικά, να μπουκάρει σε Apple Store και να κλέβει πάνω από 40 iPhones, χωρίς κανέναν να τον σταματάει. Μάλιστα, έξω από το Apple Store βρισκόταν περιπολικό, με ούτε αυτούς να τον σταματάνε.

Το κατάστημα ήταν στο Oakland των ΗΠΑ και η ληστεία έγινε στις 5 Φεβρουαρίου. Κάποιος βιντεοσκοπούσε τον κλέφτη να ξηλώνει το δύο-δυο τα iPhones από τις βάσεις τους στο Apple Store, ενώ συνολικά πήρε πάνω από 40 τηλέφωνα. Μάλιστα το προσωπικό κοιτούσε αποσβολωμένο, μη μπορώντας να κάνει τίποτα.

Στο τέλος του βίντεο τον βλέπουμε να βγαίνει κύριος από το κατάστημα, περνάει δίπλα από το περιπολικό και απλά μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο και φεύγει. Προφανώς το ότι υπήρχε τριγύρω αστυνομία ήταν το σημείο που στάθηκαν οι περισσότεροι. Είναι εντυπωσιακό το πως κατάφερε να ξεφύγει χωρίς να τον σταματήσει κανένας.

Μετά τον πάταγο που έγινε, το Αστυνομικό Τμήμα του Μπέρκλεϋ, το Αστυνομικό Τμήμα Emeryville και η Περιπολία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια συνεργάστηκαν και επιβεβαίωσαν πως την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, συνέλαβαν τρία άτομα που φαίνεται να είχαν σχέση με τις κλοπές στο εν λόγω κατάστημα και σε άλλα καταστήματα της Apple.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους υπόπτους είναι ο 22χρονος Tyler Mims από το Μπέρκλεϊ, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ήταν αυτός ο άντρας που εμφανίζεται στο βίντεο. Οι άλλοι δύο ύποπτοι δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Να γιατί δεν κλείνει σήμερα η συνομιλία στο Messenger

Η αστυνομία αναφέρει πως έχουν σημειωθεί 4 μεγάλες κλοπές σε Apple Store στο Emeryville από τις 19 Ιανουαρίου, με την τελευταία που είδαμε στο βίντεο, να κοστίζει $49.230 σε απόθεμα.

Σχετικά με το περιπολικό έξω από το κατάστημα, η αστυνομία δήλωσε πως ήταν άδειο και βρισκόταν εκεί απλά για να αποτρέψει τυχόν κλέφτες, χωρίς να υπάρχουν αστυνομικοί στην περιοχή, από το να μπουν στην ιδέα. Καλά αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.