Τα προβλήματα καλά κρατούν. Το Messenger του Facebook δεν θέλει σήμερα να κλείσει τις συνομιλίες μας όταν ανοίγουμε ένα παράθυρο για να μιλήσουμε με κάποιον. Όλη την ημέρα σήμερα αυτό ακριβώς συμβαίνει, είναι ένα ακόμη από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το facebook το τελευταίο διάστημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόβλημα το εντοπίσαμε στην desktop έκδοση την οποία χρησιμοποιούμε περισσότερο λόγω της δουλειάς μας.

Η ιστορία με τα προβλήματα του Facebook το τελευταίο διάστημα δεν έχει τέλος. Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να ζητάει την εισαγωγή PIN για την επαναφορά των συνομιλιών, λόγω end to end κρυπτογράφησης, χωρίς να κάνει δηλαδή σωστή επαναφορά του ιστορικού. Μόνο με το Esc μπορεί να κλείσει από τις σύντομες δοκιμές που κάναμε.

Η NASA μόλις έλαβε ραδιοφωνικά κύματα και laser από το βαθύ διάστημα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.