Εχθές είδαμε πως το επόμενο τηλέφωνο της Google θα ονομάζεται Nexus X και σήμερα η συσκευή περνάει από το AnTuTu, αφήνοντας μας τα χαρακτηριστικά του και ένα σκορ. Η συσκευή θα είναι βασισμένη στο Moto S (Shamu) και θα έχει οθόνη 5.9 ίντσες με ανάλυση Quad HD (2560×1440). Θα έχει Android L (ή Lemon Meringue Pie όπως είδαμε εχθές).

nexus logo

Τα screenshots έρχονται από τη TKTechNews και επιβεβαιώνουν πως το Nexus X θα φοράει Snapdragon 805, χρονισμένο στα 2.7GHz. Θα έχει 3GB RAM και 13ΜΡ κάμερα. Το σκορ το οποίο έβγαλε η συσκευή δεν είναι τόσο ψηλό όσο περιμέναμε, αφού έφτασε τους 35430 πόντους, αλλά αν το καλοσκεφτούμε όλα τα Nexus ξεκινάνε αρκετά χαμηλά το throttling, με αποτέλεσμα να βγάζουν χαμηλότερα σκορ.

Αυτό που μας παραξένεψε είναι η έκδοση του Android, καθώς παλαιότερα είχαμε δει πως το Android L, ίσως είναι το Android 4.5. Το εν λόγω benchmark είτε επιβεβαιώνει πως το Android L θα είναι όντως το Android 5.0, είτε είναι ψεύτικο. Εμείς τείνουμε περισσότερο προς την πρώτη επιλογή, καθώς το λειτουργικό έχει δεχθεί αρκετές αλλαγές, ώστε να αλλάξει εντελώς η έκδοση.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.