Η επίσημη κυκλοφορία του Αndroid L πλησιάζει και άμεσα μάλιστα, αφού έμειναν μόνο 2 με 3 μήνες. Είναι γνωστό πως η Google θα δώσει και ένα “γλυκό” όνομα στην επερχόμενη αναβάθμιση, με τις φήμες και τους ισχυρισμούς να λένε πως θα είναι Android Lollipop, πρόσφατα στοιχεία μας δείχνουν την Google να έχει αποφασίσει όμως σε ένα άλλο παρατσούκλι!

Android-L-SDK-code

Το KitKat, πριν την κυκλοφορία του, ως Android 4.4 είχε προγραμματιστεί να πάρει το όνομα Key Lime Pie. Η Google όμως μετά από συμφωνία της με την Nestle έδωσε το γνωστό σε όλους μας KitKat. Δεδομένου λοιπόν ότι η Google δεν μπορούσε να μας δώσει την λεμονόπιτα της την προηγουμένη φορά, φαίνεται τώρα να σκοπεύει να μας δώσει μια φέτα από το Lemon Meringue Pie της. Κάποια στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια αναφέρουν το Android L ως “LMP”. Αυτά μπορούμε να τα βρούμε στο SDK του Android L, στην πιστοποίηση για Wi-Fi του επόμενου HTC Nexus που αναγράφει LMP στο firmware και μέσα στις καταχωρήσεις του κώδικα του AOSP.

AOSP-repository-search.jpg

Δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο όμως, διότι δεν ξέρουμε εάν απλά η Google χρησιμοποιεί το Lemon Meringue Pie (LMP) σαν κωδική ονομασία. Έτσι, δεν είναι απαραίτητο το τελευταίο update να φέρει αυτό το όνομα. Πάντα υπάρχει μια πιθανότητα να κάνει μια κίνηση μάρκετινγκ και να δώσει ένα όνομα από γνωστό brand γλυκό όπως πέρυσι.

HTC-tablet-Wi-Fi-certification.jpg

Μέχρι στιγμής για μας το Android L θα είναι το Lemon Meringue Pie. Σας αρέσει;

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.