Χθες είδαμε να κυκλοφορεί ένα βίντεο με το πρώτο τεστ αντοχής του νέο Huawei Nexus 6P και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, καθώς η συσκευή φάνηκε να είναι ιδιαίτερα εύθραυστη. Πιο συγκεκριμένα, στο bend test λύγισε σαν ένα κομμάτι βρεγμένο χαρτόνι. Ωστόσο, αποδεικνύεται τώρα πως το βίντεο δεν ήταν σωστά φτιαγμένο και η σειρά που έγιναν οι δοκιμές βοήθησαν στο εύκολο λύγισμα της συσκευής.

Στην αρχή του βίντεο, το γυαλί της οθόνη έσπασε μετά το χάραγμα της με μέταλλο 7H, ενώ στην συνέχεια θερμάνθηκε με έναν αναπτήρα. Είναι αυτονόητο πως η φωτιά κάνει κακό στο τηλέφωνο και ειδικά όταν η οθόνη είναι ραγισμένη.

Πιθανόν να έχετε ακούσει ότι δεν είναι ασφαλές να οδηγούμε σε ένα αυτοκίνητο με κατεστραμμένο παρμπρίζ. Το ενισχυμένο γυαλί στο αυτοκίνητο μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την προστασία μας σε περίπτωση τρακαρίσματος. Το ίδιο ισχύει και με την οθόνη του smartphone μας. Αν το Gorilla Glass του τηλεφώνου έχει υποστεί ζημιά, το μόνο που έχει μείνει από την συσκευή είναι ένα φύλλο αλουμινίου, που είναι πολύ εύκολο να λυγίσει. Η θερμότητα και το σπάσιμο του γυαλιού του Nexus 6P μείωσαν την αντοχή του πλαισίου της συσκευής, καθιστώντας εύκολο το λύγισμα.

Δεν άργησαν λοιπόν να έρθουν νέα βίντεο με bend test στο Nexus 6P και δεν αποτελεί έκπληξη ότι τελικά είναι ένα αρκετά ανθεκτικό τηλέφωνο. Η οθόνη δεν έσπασε και η συσκευή δεν λύγισε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.