Χθες είδαμε να κυκλοφορεί ένα βίντεο με το πρώτο τεστ αντοχής του νέο Huawei Nexus 6P και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, καθώς η συσκευή φάνηκε να είναι ιδιαίτερα εύθραυστη. Πιο συγκεκριμένα, στο bend test λύγισε σαν ένα κομμάτι βρεγμένο χαρτόνι. Ωστόσο, αποδεικνύεται τώρα πως το βίντεο δεν ήταν σωστά φτιαγμένο και η σειρά που έγιναν οι δοκιμές βοήθησαν στο εύκολο λύγισμα της συσκευής.

Στην αρχή του βίντεο, το γυαλί της οθόνη έσπασε μετά το χάραγμα της με μέταλλο 7H, ενώ στην συνέχεια θερμάνθηκε με έναν αναπτήρα. Είναι αυτονόητο πως η φωτιά κάνει κακό στο τηλέφωνο και ειδικά όταν η οθόνη είναι ραγισμένη.

Πιθανόν να έχετε ακούσει ότι δεν είναι ασφαλές να οδηγούμε σε ένα αυτοκίνητο με κατεστραμμένο παρμπρίζ. Το ενισχυμένο γυαλί στο αυτοκίνητο μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την προστασία μας σε περίπτωση τρακαρίσματος. Το ίδιο ισχύει και με την οθόνη του smartphone μας. Αν το Gorilla Glass του τηλεφώνου έχει υποστεί ζημιά, το μόνο που έχει μείνει από την συσκευή είναι ένα φύλλο αλουμινίου, που είναι πολύ εύκολο να λυγίσει. Η θερμότητα και το σπάσιμο του γυαλιού του Nexus 6P μείωσαν την αντοχή του πλαισίου της συσκευής, καθιστώντας εύκολο το λύγισμα.

Δεν άργησαν λοιπόν να έρθουν νέα βίντεο με bend test στο Nexus 6P και δεν αποτελεί έκπληξη ότι τελικά είναι ένα αρκετά ανθεκτικό τηλέφωνο. Η οθόνη δεν έσπασε και η συσκευή δεν λύγισε.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΞεκινά η κυκλοφορία του ‘ultra-smartphone’ LG V10 σε παγκόσμιο επίπεδο
Επόμενο άρθροΔεκαήμερο εκπτώσεων στη Vodafone!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ