Μετά το BendGate του iPhone 6, τα bend test έχουν γίνει κάπως mainstream από αρκετές σελίδες. Έτσι λοιπόν ήρθε η σειρά του Huawei Nexus 6P να περάσει από τεστ αντοχής, το οποίο περιλαμβάνει και bend test, με τα αποτελέσματα να είναι απογοητευτικά.

nexus 6p bendtest

Η οθόνη της συσκευής γρατζουνίστηκε από μέταλλο 7H, ενώ η οθόνη μετά το scratch test ράγισε απλά με ένα tap από το δάχτυλο του ατόμου που το δοκίμαζε. Η οθόνη από ότι φαίνεται θα χρειαστεί προστασία από Tempered Glass, για να νιώθετε και να είστε πιο ασφαλείς.

Η συσκευή δεν άντεξε ούτε το τεστ της φωτιάς, αλλά ούτε και το τεστ για γρατζουνιές, αφού όλα δείχνουν πως το πίσω μέρος της συσκευής χαράζεται εύκολα από κλειδιά.

Δυστυχώς η συσκευή δεν κατάφερε να αντέξει ούτε το Bend test, στο οποίο λύγισε με ιδιαίτερη ευκολία, σε σημείο να σπάσει στην μέση η συσκευή.

Δείτε το βίντεο παρακάτω, για να δείτε με τα μάτια σας το τεστ αντοχής της συσκευής.

Δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. sory alla to xaraje me kopthko k palista m metalo 7h 8 k 9 m auta xarazoume sto ergasthrio xrwmatismeno xaliba logiko ta katastrepse thn o8onh k n spasei toso eukola yg ekane fire test panw sthn ragismenh o8onh ara h amoled hr8e s apeu8eias epafh m thn fwtia 😉

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.