Το Google Nexus 4 εξαντλήθηκε από το Play Store, αφού τν Δευτέρα πουλήθηκε και η τελευταία Nexus 4 συσκευή στις ΗΠΑ. Πριν 15 μέρες είχε εξαντληθεί η 8GB έκδοση και τώρα τελείωσε και η 16GB έκδοση. Ευτυχώς το techmaniacs.gr πρόλαβε να πάρει μια την περασμένη εβδομάδα, καθώς σύμφωνα με το Verge  η Google δήλωσε πως δεν σκοπεύει να στοκάρει νέες Nexus 4 συσκευές. Ίσως έχουν μείνει μερικά κομμάτια στα Play Store άλλων χωρών, αλλά μόλις τελειώσουν και αυτά, δεν θα υπάρξει παραγωγή νέων. Η μείωση της τιμής του Nexus 4 φαίνεται να δημιούργησε πανικό στο Play  Store, αφού τα αποθέματα εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες!

nexus-4-12-verge-1020_large_verge_medium_landscape

Η απόφαση της Google να σταματήσει τις πωλήσεις του Nexus 4, προϊδεάζει πως η εταιρία με την LG ετοιμάζουν  τον αντικαταστάτη της, που πιθανότατα είναι το Nexus 5. Διαρροές με το Nexus 5 υπάρχουν αρκετές, από το βίντεο της Google σχετικά με το Android 4.4 Kitkat, μέχρι τα έγγραφα του FCC που περιλαμβάνουν την συσκευή. Όλα αυτά δείχνουν πως είμαστε κοντά στην ανακοίνωση της συσκευής, και πως η πληροφορία για ανακοίνωση στις 14 Οκτωβρίου , σιγά σιγά επαληθεύεται! Σύμφωνα με νέα διαρροή η συσκευήθα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου στην αγορά!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.